Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 29. decembrim.

AUNS Vēlmes, emocijas var nonākt tiešā pretrunā ar to, ko tev saka priekšā veselais saprāts, ko ļauj īstenot esošie apstākļi. Esi savaldīgs; ja dosi vaļu mirkļa impulsiem, vari iedragāt attiecības ar apkārtējiem.

VĒRSIS Nedaudz mierīgāka, nosvērtāka diena nekā vakar. Varēsi pilnvērtīgāk sakoncentrēties darbam, veiksmīgi izrunāt aktuālos jautājumus ar sadarbības partneriem. Par paveikto jutīsies gandarīts.

DVĪŅI Turpini iesāktās lietas, nepamet darbus pusratā. Tieši apzinīgākie, enerģiskākie zīmes pārstāvji spēs uzrādīt vispamanāmākos rezultātus. Finansiālo nianšu kārtošanu gan pareizāk būtu atlikt uz citu dienu.

VĒZIS Jo piesardzīgāks, tālredzīgāks būsi savos lēmumos, jo vairāk diplomātijas lietosi saskarsmē ar apkārtējiem, jo labāk! Sekmīgi tiekot galā ar sev uzticēto, jūtami vairosi savas materiālās situācijas izaugsmi!

LAUVA Var pieaugt interese par psiholoģiju, saskarsmes mākslu. Noteikti atradīsies Lauvas, kuras nolems iepriekš minēto apgūt nopietnākā līmenī. Saskarsmē ar mīļoto būsi patiesi kaislīgs.

JAUNAVA Viegla, nepiespiesta diena, kurā bez īpašas piepūles veikli tiksi galā ar ikdienas darbiem, kā arī gūsi vērtīgas atziņas. Interesants brīdis Jaunavām, kuras strādā tirdzniecības, mārketinga jomās.

SVARI Pat ja apkārtējie apstākļi neļaus klātienē tikties ar sadarbības partneriem, tu ar interneta palīdzību gūsi vajadzīgo saikni. Piemērots mirklis, lai apspriestu nākotnes biznesa ieceres, radošos plānus.

SKORPIONS Mazāk uztraucies par ikdienišķiem sīkumiem, tā aiztaupīsi sev liekas galvassāpes, nevajadzīgi nenoslogosi savu nervu sistēmu. Tieši uz pārdzīvojumu pamata var saasināties hroniskas kaites.

STRĒLNIEKS Zvaigznes silti ieteic būs apdomīgākam ar solījumiem, neuzņemties jaunas finansiālās saistības. Ja ķeries klāt birokrātisku jautājumu risināšanai, esi nesteidzīgāks, apdomīgāks, lēnprātīgāks!

MEŽĀZIS Šis brīdis piemērots, lai apzinātos savus trūkumus un apņemtos pievērsties garīgajai izaugsmei, sevis pilnveidošanai. Nebrīnies, ja rodas pārliecība, ka ir jātiek vaļā no kāda kaitīga ieraduma.

ŪDENSVĪRS Šodien nevajadzētu cilāt smagnējus attiecību jautājumus, drīzāk derētu aizmirst vecus pārdzīvojumus, ļaut savā dzīvē ienākt jaunām vēsmām. Komunikācijā ar pretējo dzimumu būsi koķetīgs.

ZIVIS Pilnīgi iespējams, ka sajutīsi pastiprināmies interesi par dzīves garīgo, dvēselisko pusi. Kāds Zivju zīmes pārstāvis var aktīvāk pievērsties ar sociālo sfēru, labdarību saistītajam. Uzlabosies saskarsme ar mīļoto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu