Ieskats pasaulē lielākajā auto mazgātavā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Štutgarte ir slavena ne tikai ar Porsche un Mercedes-Benz mājvietām un attiecīgajiem muzejiem, bet arī ar pasaulē lielāko automazgātavu, kas patiesībā ir daudz vairāk nekā vieta, kur mašīnas tikai nomazgā.

Televīzijas kanāla Welt dokumentālajā filmā, kas nupat ievietota YouTube, ikvienam interesentam ir iespēja sīkāk iepazīt ikdienu pasaulē lielākajā automobiļu apkopes stacijā, kur dienā tiek nomazgāti līdz pat četriem tūkstošiem auto no ārpuses un aptuveni tūkstotim tiek iztīrīts salons. 

Papildus tam Dr. Wash komplekss ietver arī degvielas uzpildes staciju, kur degviela ir par centu lētāka nekā tuvējā apkaimē, virsbūves pulēšanas cehu, eļļas un gaisa filtru maiņas punktu, kā arī pašapkalpošanās zonu.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

15 000 kvadrātmetru plašajā auto apkopes centrā darbojas konveijera princips, tādēļ noteikti darbinieki strādā vienā punktā; ar aptuveni 1 km/h ātrumu pārvietojas mašīnas - viņu klienti. 

Automašīnu mazgātavas vajadzībām dienā tiek iztērēti apmēram 350 000 litru ūdens, savukārt žāvēšanas iekārtu elektroenerģijas patēriņš dienas laikā sasniedz pat 6000 kilovatstundu. 

Vizīte pie Dr. Wash gādīgam automašīnas saimniekam izmaksās 8 eiro par vienkāršo mazgāšanu, 28 eiro par mašīnas iztīrīšanu arī no iekšpuses un 40 eiro par mazgāšanu, tīrīšanu un apstrādi ar vasku. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu