Divi auto nesadala ceļu; viens no tiem spēcīgi ietriecas kokā (4)

Avārija slimnīcas durvju priekšā
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Скриншот с передачи Degpunktā

Piektdien īsi pirms plkst.11 Ventspils ielā iepretim Paula Stradiņa slimnīcai notika satiksmes incidents, kura rezultāts bija kokā ietriecies BMW.

Krietni sabojātā auto vadītājs bija kāds gados jauns vīrietis, kurš nesen ieguvis autovadītāja tiesības, bet negadījumā tikai sasitis kāju un mediķus uz notikuma vietu nolēmis nesaukt, vēsta “Degpunktā”. Cietušais autobraucējs Reinis nolēma padalīties ar savu redzējumu par avārijas apstākļiem, norādot, ka iebraukt pretējā joslā viņu piespieda kāds cits auto, kas negaidīti izbrauca priekšā no sānielas.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pēc Reiņa stāstītā sanāk, ka otrs incidentā iesaistītais auto - Dmitrija vadītais “Volvo” - uz Ventspils ielas izgriezās no Meteora ielas. “Volvo” vadītājam savukārt ir cita versija, kas ir pretrunā ar BMW vadītāja teikto.

“Es izbraucu no mājām. No Pilsoņu ielas. Tā kā ir slikti laikapstākļi, es braucu ar ātrumu 40 kilometri stundā. Un viņš izdomāja apdzīt? Viņš nolēma mani apdzīt, un, lūk, šāds ir apdzīšanas iznākums,” stāsta Dmitrijs. Viņš arī piebilst, ka neuzskata sevi par vainīgu, jo sākumā aizbraucis tālāk, bet vēlāk atgriezies, kad ieraudzījis policiju un nodomājis, ka viņa palīdzība varētu būt noderīga, lai skaidrotu notikušā apstākļus. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tā kā abu šoferu versijas par notikušo krasi atšķiras, bija nepieciešama aculiecinieku uzmeklēšana. Kā izrādās, avārijas brīdi bija redzējis kāds garāmgājējs, kurš pārvietojās pa pretējās puses ietvi.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

““Volvo” izgriezās ārā no sānu ielas un neapstājās. Vienkārši izbrauca otrai mašīnai priekšā, līdz ar to arī BMW vadītājs iebrauca kokā,” stāsta negadījuma aculiecinieks, noliedzot “Volvo” vadītāja teikto, ka viņš izbraucis no Pilsoņu ielas, jo, kā norāda aculiecinieks, iela, no kuras patiesībā esot izgriezis šoferis, bijusi cita. Šobrīd policistiem, veicot izmeklēšanu, joprojām daži jautājumi paliek neatbildēti, taču jādomā, ka tieši aculiecinieku sniegtās liecības ļaus precīzi izvērtēt katra vadītāja atbildību.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu