"Dzintara" atdzimšana: Uzņēmums līdz gada beigām plāno nodarbināt ap 100 cilvēku (1)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Atjaunojot kosmētikas “Dzintars” ražošanu, gaidāms, ka līdz gada beigām kosmētikas ražotāja “H. A. Brieger” ražotnē strādās aptuveni 100 darbinieki. Par prioritārajām sfērām noteiktas produkcijas izstrāde un tās ražošana, tāpat arī pārdošanas nodaļa piesaistīs jaunus darbiniekus, vēsta TVNET versija krievu valodā.

“Mēs veiksmīgi esam nokomplektējuši vadības komandu, kas vairākus pēdējos mēnešus aktīvi strādājusi, lai “Dzintara” produkcija veikalu plauktos atgrieztos jau martā. Palielinot ražošanas apjomus, būs nepieciešams papildu personāls. Tuvākajā laikā mums pievienosies vēl 20 cilvēki, un īpaši darbā tiek aicināti jauni speciālisti – ķīmiķi,” norāda “H.A Brieger” vadītāja Anastasija Udalova.

Pašlaik uzņēmumā strādā vairāk nekā 40 darbinieki, no kuriem puse jau iepriekš ir strādājusi “Dzintara” rūpnīcā. Tāpat tiek algoti citu Latvijas kosmētikas ražotāju speciālisti.

“”H.A. Brieger” komandā strādā speciālisti, kuriem ir ilga pieredze vecajā “Dzintara” ražotnē. Tas mums ļauj nodrošināt zināšanu mantošanu un pārliecību, ko rada šie darbinieki. Tāpat piesaistām jaunos speciālistus, kuri var palīdzēt izstrādāt jaunus produktus ar jaunām idejām un ambīcijām,” norāda Udalova.

Viņa uzskata, ka tieši jauno un pieredzējušo darbinieku savstarpējā mijiedarbība būs galvenais faktors, kas ļaus uzņēmumam sasniegt jaunas virsotnes.

“Mēs ļoti cienām vecos darbiniekus un iespēju robežās meklēsim iespējas viņus atgriezt ierastajās profesijās un darba vietā, ko daudzi uzskata par savām otrajām mājām,” saka Udalova.

Iepriekš vēstīts, ka “H.A. Brieger” sākumā ražos vēsturisko “Dzintara” produkciju, pakāpeniski radot un piedāvājot jaunus kosmētikas līdzekļus. Sagaidāms, ka martā pie patērētājiem nonāks “Dzintara” lūpu balzami, dušas gels, krēmi ķermenim un rokām, kā arī šķidrās ziepes.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu