Brauca reibumā pēc sieviešu dienas puķēm, taču izraisīja nopietnu avāriju (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Скриншот с сюжета Degpunktā

Kāds melna Audi vadītājs sieviešu dienu Bolderājā "atzīmēja" ar avāriju, kad nesavaldīja sava spēkrata stūri un ietriecās pa priekšu braucošā strādnieku busiņā. Nepatīkamākais šajā incidentā ir tas, ka vīrietis bija ceļā pēc ziediem savai otrajai pusītei, turklāt vēlāk arī atklājās, ka viņš bija diezgan pamatīgā alkohola reibumā. 

“Neievēroju braukšanas distanci. Esmu vainīgs. Vienkārši nepaspēju nobremzēt. Principā busiņā arī apstājos. Tā ir mana vaina,” stāsta ”Audi” šoferis. “Normāls ātrums, 50 km/h. Ar meiteni braucām, 8. martā gribēju ziedus nopirkt, bet nepaspēju.”

Dažu minūšu laikā notikuma vietā ieradās policisti, mediķi un arī ugunsdzēsēji. Negadījumā kopumā cieta seši cilvēki. Pats ”Audi” vadītājs un viņa pasažiere iztika vien ar ārstu apskati notikuma vietā, taču ”Renault” šoferim un trim busiņā sēdošajiem pasažieriem bija jādodas uz slimnīcu.

“Renault” vadītāja kolēģis Edgars raidījumam Degpunktā atklāj, ka avārijas izraisītājs busiņā ietriecies bez bremzēšanas, jo tas pat ar tonnu sāls kravas nodalījumā aizsists 20 metrus uz priekšu.  

Evakatora vadītājs, kas atbraucis savākt avārijā bojāto ”Audi”, taču saņēmis pārmetumus no tā šofera, Edgaram pievienojas un atklāj: “Viņš tagad vispār neko nesaprot. Neadekvāts. Bet, ja viņam trīs promiles....Pareizi? Aptuveni trīs, laikam 2,8. Viņš pats mani izsauca, neļauj filmēt. Saka - "nefilmē, tūlīt es tev sasitīšu telefonu". Tādiem vispār jāatņem tiesības uz visu mūžu. Par tādam muļķībām. Ja viņš kādu bērnu notriektu vai savu māti.”

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Par iespējamo reibumu pats “Audi” šoferis nemin ne vārda: “Iešu mājās tagad, ko es varu vēl izdarīt? Mašīnu aizveda, mašīnu nevar iedarbināt. Mašīna “nomira”. Kādas man vēl pretenzijas varētu būt? Es vienkārši nepaspēju apstāties. Tā ir mana vaina principā. Bet citādi neredzu savu vainu.”

Taču policisti, kas strādāja pie šā incidenta izmeklēšanas, atklāj, ka ”Audi” vadītāja izelpā konstatētas 2,3 promiles alkohola. Ņemot vērā, ka incidentā ir cietušie, par pārgalvīgo braucienu vīrietim būs jāatbild tiesas priekšā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu