Vai Džila Baidena "kleitu valodā" sniedza atbalstu Meganai?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: ekrānšāviņš/ AFP/REUTERS

Grūti komentēt vai tā bija īsti cīņa vai atbalsts, bet dienā, kad tika pārraidīta skandalozā Opras Vinfrijas intervija ar Saseksas hercogiem, ASV prezidente Džila Baidena sabiedrībā iznāca teju identiskā kleitā, kāda bija mugurā Meganai. 

69 gadus vecā ASV pirmā lēdija bija tērpusies identiska citronkoka printa "Oscar de la Renta" kleitā, kādā pirms laika tika manīta arī Saseksas hercogiene. Toreiz šī kleita izpelnījās sabiedrības nepatiku tās dārdzības dēļ (2871 eiro).  Tieši šis fakts arī bija pie vainas, kāpēc kleita neatbilstot etiķetei, kad Megana runā par iniciatīvu labdarībai un atbalstu tautai.

Lai vai kā, šoreiz šī luksusa modes nama darinātā kleita bija mugurā ASV prezidenta kundzei, kura uz skatuves ar runu kāpa Starptautiskajā sieviešu drosmes apbalvošanas ceremonijā.

Foto: AFP/AP/Reuters/Scanpix

Viņas lēmums valkāt to pašu kleitu ir kļuvis par sociālo mediju diskusiju tematu.

Tā kā Megana un viņas draugi turpina izrādīt atbalstu prezidentam Baidenam un viņa ģimenei un ņemot vērā pretreakciju, ko izraisīja skandalozā Opras intervija, iespējams, Džila smalkā veidā vēlas sniegt atbalstu Meganai. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu