Audi gatavo vēl lielāku apvidnieku Q9 (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: www.instagram.com/noticias_cars

Ziemas testos Zviedrijas ziemeļos manīts ar maskēšanas plēvi rūpīgi aplīmēts prototips, aiz kura neskaidrā veidola slēpjas jauns liela izmēra apvidnieks Audi Q9. 

Tā kā katrs krosovera korpusa centimetrs ir pārklāts ar plēvi, nav iespējams saskatīt tā dizainu. Tomēr ir izskata nianses, kas jau tagad "krīt acīs". Neglīti apaļie lukturi, piemēram, ir pagaidu risinājums prototipam, ko sērijveida modelī aizstās LED bloki. Tāpat redzeams, ka Q9 ir klasiska paaugstināta universāļa virsbūve, tātad nav apstiprinājušās baumas, ka modelis iegūs kupejas-krosovera formas.

Saskaņā ar neoficiālu informāciju, Q9 garums ir nedaudz virs 5,2 m jeb par aptuveni 15 cm vairāk nekā šobrīd lielākajam krosoveram Audi klāstā Q7 (attālums starp šā modeļa numura zīmēm ir 5060 mm).

Gaidāms, ka Q9 pamata versijā tiks aprīkots ar 4,0 litru benzīna biturbo V8 ar 600 zirgspēkiem. Tiks piedāvātas arī lādējamas hibrīda jeb plug-in modifikācijas. Protams, reālajā dzīvē auto komplektācijas varianti var atšķirties, taču par nosaukumu Q9 varam būt samērā droši; tas tika reģistrēts jau tālajā 2013. gadā.

Paredzams, ka Audi Q9 tiks prezentēts 2021. gada beigās.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu