Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos.com / Unsplash.com

Horoskops piektdienai, 12. martam.

AUNS Svarīgi uzturēt labas attiecības ar tuviniekiem - tas sniegs

nepieciešamo gandarījumu un pacilātību, bet uzlabos arī darba produktivitāti.

VĒRSIS Būsi izdomas bagāts, vari apsvērt domu par savu brīvo naudas līdzekļu ieguldīšanu kādā jaunā projektā. Labi padosies garīgas aktivitātes, vari apgūt ko jaunu, apmeklēt kursus.

DVĪŅI Vari droši uzstāties, mācēsi pārliecināt, sniegt spēcīgus argumentus un piesaistīt līdzīgi domājošos. Informāciju galvenokārt vēlams iegūt no uzticamiem, pārbaudītiem avotiem.

VĒZIS Privātās attiecībās var rasties neparedzēti sarežģījumi. Izvairies no greizsirdības un dusmu izpausmēm, jo tās situāciju sarežģīs vēl vairāk. Vakarā atturies no alkohola lietošanas.

LAUVA Nemiers un šaubas nebūs tās lietas, kas palīdzēs risināt sasāpējušus attiecību jautājumus. Meklē atbalstu pie cilvēkiem, kuriem dzīvē ir bijušas līdzīgas situācijas.

JAUNAVA Pagaidām atturies no iesaistīšanās ģimenes biznesā, nesāc jaunus projektus, kuros ir iesaistīta radinieku nauda. Vari pievērsties radošām nodarbēm. Saskarsmē ar apkārtējiem centies būt atklātāks.

SVARI Vēlēsies vairāk laika veltīt atpūtai, taču saspringtais darba grafiks var kļūt par zināmu šķērsli. Mierini sevi ar domu, ka pēc nopietna un labi paveikta darba seko tīkama gandarījuma sajūta.

SKORPIONS Spēsi iekļauties darba atmosfērā, radīsies dažādas perspektīvas idejas, kuras ir vērts apspriest ar zinošiem un uzticamiem cilvēkiem. Optimistiskā dzīves nostāja palīdzēs dibināt jaunus kontaktus.

STRĒLNIEKS Būsi labestīgs un līdzjūtīgs. Pielūko, lai to kāds nesāk pārlieku izmantot savā labā. Pēc iespējas izvairies no stresa, ievēro mērenību ēšanā. Neļauj sevi pierunāt uz neprātīgām atrakcijām.

MEŽĀZIS Esi atvērtāks attiecībā pret dzīves piespēlētajām iespējām. Tiekot pāri zināmam slinkumam un pragmatiskajai attieksmei, spēsi uz dzīvi palūkoties no pilnīgi cita skatu punkta.

ŪDENSVĪRS Nav labvēlīgs laiks, lai kārtotu ar ārzemēm saistītus darījumus. Vēlams pabūt vienam un sakārtot domas, izvirzīt svarīgākās prioritātes. Sarunās ar priekšniecību neesi pārlieku kategorisks.

ZIVIS Nedzīvo fantāzijās un neļauj utopiskām iecerēm aizmiglot reālo situāciju. Risini problēmas, kuras ir aktualizējušās, neatliec tās uz vēlāku laiku. Meklē padomu pie atbilstošiem speciālistiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu