"Tallink" klientiem piedāvās kruīzus uz nekurieni (2)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Kuģis "Silja Serenade" Rīgas Pasažieru ostā
Kuģis "Silja Serenade" Rīgas Pasažieru ostā Foto: Ieva Leiniša / LETA

“Tallink Grupp” Somijā un Zviedrijā sācis īpašu kruīzu pārdošanu vasaras sezonai. Jūnijā un jūlijā klientiem būs iespējams iegādāties biļetes gan iekšējos maršrutos (starp ostām vienas valsts robežās), gan arī “kruīza braucienus uz nekurieni”, vēsta “Postimees”.

“Tallink” vasaras sezonā Somijas tirgū piedāvās braucienu uz “nekurieni Tallinas apkārtnē” - respektīvi, laineris “Silja Serenade” dosies maršrutā Helsinki – Tallina, taču Igaunijas galvaspilsētā tas nepiestās, paziņoja koncerns.

Paredzams, ka prāmji “Silja Serenade” Tallinas virzienā kursēs no 4. līdz 22. jūnijam, bet pēc tam šos reisus nodrošinās prāmis “Silja Europa”. Īpašie kruīzi nogādās pasažierus no Helsinkiem Mariehamnā Ālandu salās. Šajā maršrutā gan ir paredzēta pietura Tallinā.

Ņemot vērā, ka starp Igauniju un Somiju pastāv ceļošanas ierobežojumi, “Tallink” sākotnēji piedāvās šos kruīzus tikai Somijas klientiem bez iespējas izkāpt Tallinā. Ja ierobežojumi tiks atcelti, tad kruīza braucieni uz Ālandu salām kļūs pieejami arī klientiem no Igaunijas.

Pandēmijas dēļ “Tallink” piedāvā jaunumus Zviedrijas tirgū. Jūlijā tiks īstenoti 13 kruīza braucieni – no Stokholmas uz Visbiju, kā arī maršrutā Stokholma – Istada – Visbija. “Tallink Group” valdes loceklis Pāvo Nīgens atzīmēja, ka pērn 10% aptaujāto vēlējās palikt mājās un nekur nebraukt, savukārt šogad šādu cilvēku skaits ir sarucis līdz 5%.

“Kamēr vēl pastāv neskaidrības saistībā ar ceļošanu un vīrusa izplatību, vienīgais, ko varam izdarīt šobrīd, ir pieiet radoši mūsu maršrutiem, kā arī ieviest  īpašus reisus un piedāvāt klientiem drošus ceļošanas variantus, kas pēc tam neprasa ievērot karantīnu,” teica Nīgens.

Pēc viņa vārdiem, “Tallink” ir gatava meklēt papildu iespējas ceļojumiem savos ārējos tirgos, tiklīdz ierobežojumi tiks atcelti vai to atļaus epidemioloģiskā situācija.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu