Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Bencemor/Shutterstock

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki, no tiem divi bija gājēji un trīs velosipēdisti, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā cietuši trīs cilvēks, no tiem divi bija velosipēdisti, tikpat ceļu satiksmes negadījumos cietuši Zemgalē, bet Vidzemē, Kurzemē un Latgalē katrā cietuši pa diviem cilvēkiem.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 104 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 10 bijuši ar cietušajiem, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 53 ceļu satiksmes negadījums, Zemgalē - 10, Vidzemē - 13, Kurzemē - 16, bet Latgalē 12 avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Diennakts laikā policisti pieķēruši 10 dzērājšoferus

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 10 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

Rīgas reģionā, Vidzemē un Kurzemē diennakts laikā apturēti katrā pa trīs dzērājšoferiem, bet Zemgalē pieķerts viens autovadītājs, kurš vadīja spēkratu būdami alkohola reibumā.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 154 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet vienu par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 374 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu