"IKEA" no tirdzniecības atsauc bērniem paredzētos "Heroisk" un "Talrika" traukus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Veikals "IKEA" no tirdzniecības atsauc "Heroisk" un "Talrika" kolekcijas šķīvjus, bļodas un krūzes, pavēstīja "IKEA" korporatīvās komunikācijas vadītāja Baltijas valstīs Renata Dante.

"IKEA" aicina visus pircējus, kuri iegādājušies šos traukus, tos vairs nelietot un nodot atpakaļ "IKEA", lai atgūtu pilnu pirkuma maksu. Informācija "IKEA" mājaslapā liecina, ka attiecīgie trauki ir paredzēti lietošanai bērniem.

Dante skaidroja, ka no pircējiem ir saņemta informācija par gadījumiem, kad "Heroisk" un "Talrika" šķīvji, bļodas un krūzes ir saplīsušas. Tāpēc ir nolemts drošības apsvērumu dēļ atsaukt šo kolekciju traukus no tirdzniecības, jo pastāv saplīšanas iespēja, un tas rada applaucēšanās risku, ja no trauka izlīst karsts šķidrums.

"Heroisk" un "Talrika" traukus var atdot atpakaļ jebkurā "IKEA" veikalā, saņemot atpakaļ pilnu pirkuma maksu. Atmaksai nav nepieciešams pirkuma čeks.

LETA jau vēstīja, ka 2018.gada 30.augustā Rīgā tika atklāts "IKEA" veikals. Rīgas "IKEA" veikala platība ir 34 500 kvadrātmetru, bet veikala teritorija kopumā aizņem 10 hektāru. Kopējie ieguldījumi "IKEA" veikala izveidē Latvijā bija vairāk nekā 50 miljoni eiro.

"IKEA" franšīzes ņēmējs Latvijā ir "Paul Mason Properties". "Paul Mason Properties" vienīgā īpašniece ir Nīderlandes "FE Corporation B.V. Netherlands". Kompānija "IKEA" izveidota 1943.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu