Vidzemē traumas guvuši divi velosipēdisti, kā arī apturēts autovadītājs stiprā reibumā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls Foto: Ieva Čīka/LETA

Vidzemē pagājušajā diennaktī traumas guvuši divi velosipēdisti, kā arī apturēts autovadītājs stiprā reibumā bez tiesībām, informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Piektdien saņemta informācija par to, ka Alūksnes novada Malienas pagastā un Gulbenes novada Lejasciema pagastā vīrieši, vadot velosipēdu, krituši un guvuši miesas bojājumus. Abi cietušie vērsušies medicīnas iestādē pēc palīdzības.

Kā stāstīja Vaskāne, vakar plkst.17.10 policijā saņemta informācija par to, ka Amatas novada Drabešu pagastā pa autoceļa Valmiera-Cēsis-Drabeši nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu "VW Passat", iespējams, būdams alkohola reibumā, brauc agresīvi un apdraud citus satiksmes dalībniekus.

Izbraucot policijas norīkojumam, automašīna tika apturēta Cēsīs, Piebalgas ielā. Pārbaudot vadītāju, aculiecinieka bažas apstiprinājās - vīrietis pie stūres bija sēdies stiprā reibumā, proti, 2,89 promiles. Tāpat vīrietis vadīja automašīnu bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu