Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Pirmdienas horoskops
Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 21. jūnijam.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Kādreiz teica, ka pirmdienas grūtas dienas un tas lielā mērā šodien ir par tevi. Būs grūti iešūpoties, jo aizvadītā darba nedēļa bijusi gara. Taču, kad uzņemsi apgriezienus, darbi ies no rokas.

VĒRSIS

Varoņdarbus neplāno un cīņā ar vējdzirnavām nemeties. Palēnām, pamazām. Nevajag uzņemties pārāk daudz darbu – svarīgi padarīt to, kas jau bijis iesākts.

DVĪŅI

Ļoti rosīgs noskaņojums. Strādāt gribēsi mazāk, vairāk pakomunicēt ar kolēģiem, izzināt līgošanas plānus, varbūt arī kaut ko noorganizēt ierobežojumu iespēju robežās.

VĒZIS

Nu kā tā drīkst? Viens nav izdarījis to, otrs šito... Vēzis pukosies un centīsies glābt kādu situāciju. Darbā emocijas viļņosies. Mēģini tikt ātrāk prom un izstaigāt kādu līkumiņu, lai izvēdinātu galvu.

LAUVA

Šodien divējādas noskaņas. Ja kaut kas nebūs pa prātam, tad „lēksi augšā no pus apgrieziena”. Ja cilvēki uzsmaidīs un uzslavēs, tad starosi mīļumā. Turies tālāk no čīkstuļiem.

JAUNAVA

Pirms garajām brīvdienām tik daudz kas jāpaspēj. Neuzņemies visu viens pats, bet sadali pienākumus vie

vienmērīgi. Tiesa, vēlāk gan pārbaudi vai citi nav pieļāvuši kādas kļūdas.

SVARI

Dari tikai to, kas patiešām nepieciešams. Diena nav diez cik piemērota līgumu slēgšanai un juridiskiem jautājumiem. Vakarā iespējami aizraujoši piedzīvojumi sirdslietās.

SKORPIONS

Aktuāla finanšu tēma. Pārskati ienākumus un izdevumus, lai ir skaidrs, cik vari izdot garajās brīvdienās. Pavisam nejauši par saimnieciskām vajadzībām var iztērēties vairāk, nekā vajadzētu.

STRĒLNIEKS

Nešpetns garastāvoklis. Var vēlme pateikt visiem visu, bet Strēlnieks jau tā iekārtots, ka dusmas ilgi netur un arī citi pārāk nepavainojas. Tomēr – noskaiti līdz desmit.

MEŽĀZIS

Ja kāds steidzina vēl pirms Jāņiem parakstīt kādus līgumus vai dokumentus, saki, lai pagaida. Lietišķās darīšanas labāk kārtot pēc brīvdienām. Jāgādā par saticību mājās.

ŪDENSVĪRS

Darījumu partneri vai kolēģi gribēs pasteidzināt kādus procesus – sak’ izdarām pirms svētkiem... Neļaujies. Ir latviešiem tāds sakāmvārds, ka ātri tikai blusas ķer.

ZIVIS

Nav vērts satraukties par situācijām darbā vai biznesā, ja nevari tās ietekmēt. Beidz darbus ātrāk un dodies mājās, kur šis un tas padarāms, lai jāņubērni neaplīgo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu