Jāņu dienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 24. jūnijam.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Ja sirdslietās gadās samezglojumi, mācies skaitīt līdz desmit un ātrumā nedari neko tādu, ko vēlāk nāktos nožēlot. Pēc līgošanas šī diena paredzēta laiskai atpūtai.

VĒRSIS

„Tik daudz brīvu dienu! Tas ir labi,” nodomās Vērsis un sāks plānot, ko vajadzētu izdarīt. Iespējams, tā šī diena arī paies – plānojot. Bet atpūta pēc svētkiem ir vajadzīga.

DVĪŅI

Vasara! Brīvība! Nopriecāsies Dvīņi un dosies aizraujošos piedzīvojumos. Vari ar divriteni izbraukt tālu un sarežģītu maršrutu, vai doties pārgājienā pa dabas takām.

VĒZIS

Kādreiz cilvēki teica: „Nekur nav tik labi, kā savās mājiņās...” Tu šodien pilnībā tam pievienosies un ar vislielāko prieku šiverēsies savā saimniecībā. Pievakarē gan derētu izkustēties – doties pastaigā vai izskriet krosiņu.

LAUVA

Daudz sarunu par neko, joki un burvīga iekšējās brīvības sajūta. Šī diena kā radīta, lai pazvilnētu atpūtas krēslā, patērzētu ar draugiem, piezvanītu gadiem nesatiktiem paziņām.

JAUNAVA

Pavadi šo dienu ar ģimeni mājīgā atmosfērā, izmēģini jaunu kūkas recepti un ierobežojumu iespēju robežās ielūdz ciemos draugus. Visi slavēs maltīti, un tu ar sevi ļoti leposies.

SVARI

Dodies izbraucienā, piknikā pie dabas vai iesaisties sportiskās aktivitātēs. Svarīga arī sirdslietu tēma – mīļas emocijas un savstarpējā sapratne.

SKORPIONS

Vislabāk jutīsies kopā ar savu otro pusīti mierīgā, ģimeniskā atmosfērā. Būs interesantas un noderīgas sarunas un domas par nākotni. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Iespējams, kādam no radiniekiem nepieciešams tavs padoms vai atbalsts, kā arī šis un tas pārrunājams ar mīļoto cilvēku. Sekmīgs laiks saimniecisku jautājumu risināšanai.

MEŽĀZIS

Vajag izkustēties! Ja Līgo vakarā baudīti gastronomiskie prieki, tad šodien jāņem soļu skaitītājs un jādodas staigāt, vai jānoklāj paklājiņš zaļā zālē un ņipri jāpavingro.

ŪDENSVĪRS

Arī svētku laikā domas kavēsies pie darba jautājumiem, jo tik daudz kas jāpaveic un jānokārto. Labāk atpūties, lai pēc tam vari ar pilnu atdevi ķeries pie pienākumiem.

ZIVIS

Mīlestība saviļņos sirdi un sniegs daudz pozitīvisma. Šis Jāņu laiks var pārvērsties par neaizmirstamu piedzīvojumu. Esi atvērts siltām emocijām un paej solīti pretī savai laimei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu