"airBaltic" sāk lidojumus uz Trondheimu un Bergenu Norvēģijā un Grieķijas salu Kosu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Skats no "airBaltic" lidmašīnas. Ilustratīvs foto.
Skats no "airBaltic" lidmašīnas. Ilustratīvs foto. Foto: Anatolijs Gizenko/Shutterstock.

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" no šodienas sāk lidojumus no Rīgas uz divām Norvēģijas pilsētām - Trondheimu un Bergenu, kā arī uz jaunu sezonālo galamērķi Grieķijā - Kosas salu, aģentūrai LETA pavēstīja "airBaltic" pārstāvji.

"airBaltic" lidojumus uz šīm pilsētām veic divas reizes nedēļā. Lidojumus no Rīgas uz Trondheimu, Bergenu un Kosu veic ar "Airbus A220-300" lidmašīnām.

Šovasar "airBaltic" piedāvā tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, tostarp uz septiņiem galamērķiem Itālijā, septiņiem Grieķijā un sešiem Spānijā, kā arī uz vairākiem citiem atpūtas galamērķiem.

Jau ziņots, ka "airBaltic" pagājušajā gadā kopumā pārvadāja 1,34 miljonus pasažieru, kas ir par 73% mazāk nekā 2019.gadā.

"airBaltic" koncerns pērn strādāja ar 142,6 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 72% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt koncerna zaudējumi pieauga 29 reizes un sasniedza 264,6 miljonus eiro. "airBaltic" grupā ietilpst mātessabiedrība "Air Baltic Corporation" un meitasuzņēmumi SIA "Baltijas kravu centrs", AS "Aviation Crew Resources", SIA "Air Baltic Training" un SIA "Loyalty Services".

Latvijas valstij pieder 96,14% balsstiesību "airBaltic" kapitālā, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 3,86%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu