Ķīnā sieviete vīram atmaksā, ar savu BMW sasitot greznu Ferrari un Porsche

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Weibo/STEVEN_BBG

Ferrari GTC4Lusso, Porsche 918 Spyder un Mercedes-Benz E300L ir trīs automobiļi, ko kāda sieviete pazemes stāvvietā sabojāja, izmantojot savu BMW 335i. Protams, arī BMW automobilis tika sabojāts. 

Kā vēsta Drivetribe.com, šajā gadījumā runa nav par satiksmes negadījumu, kāds nesen notika Filadelfijā, kad sadūrās trīs jaunāko laiku Ferrari automobiļi.

Šajā gadījumā stāsta fons ir ģimenes drāma - kāda laulāta pāra strīds, kuru tā arī neizdevās atrisināt miermīlīgā ceļā. Proti, tā vietā, lai mēģinātu rast kopsaucēju domstarpību likvidēšanā un izlīgtu mieru, niknā sieva vienkārši iesēdās savā BMW un pazemes stāvvietā taranēja divus ekskluzīvus un vienu mazāk eksotisku automobili. 

Foto: Weibo/STEVEN_BBG

Viņas trakais brauciens 4.jūlijā noslēdzās brīdī, kad BMW purngals dziļi ielieca minētā Ferrari vadītāja durvis, pirms tam pagūstot nobrāzt dažus betona stabus. 

Foto: Weibo/STEVEN_BBG

Ja sievietes mērķis bija sabojāt grezno itāļu gran turismo automobili, tad tas viņai izdevās, jo, ja neskaita BMW, Ferrari cieta visvairāk. Arī Porsche remonts nebūs lēts, jo pēc BMW trieciena Ferrari teju visā virsbūves garumā ar sānu atspiedās pret vācu superauto, kurš piedevām guva bampera un priekšējā luktura bojājumus, kad uzslīdēja betona balsta stabam. Mercedes nodarītie bojājumi tikmēr uzskatāmi par nebūtiskiem.

Foto: Weibo/STEVEN_BBG
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu