Soli pa solim: Kā iepirkties ASV interneta veikalos droši un nepārmaksājot par preču piegādi? (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Krīzes ietekmē iepirkšanās internetā ir kļuvusi par mūsu jauno realitāti. Kad Eiropas interneta veikalu piedāvājums ir izsmelts, laiks palūkoties pāri okeānam. Amerikāņu zīmolu apģērbi un tehnika ir zināmi ar augsto kvalitāti un ļoti draudzīgām cenām – preces pat bez atlaidēm var maksāt pat par trešdaļu lētāk nekā Latvijā. Rodas jautājums, kā tikt pie lieliskajiem piedāvājumiem ērti, ātri un bez pārspīlētām piegādes izmaksām? Vietne “Shipzee” Latvijas pircējiem piedāvā unikālu iespēju iepirkties jebkurā Amerikas interneta veikalā, zvilnot savā dīvānā. Vairs nekādu neparedzētu maksājumu un risku, iepērkoties ASV interneta veikalos!

Kārdinošas cenas, bet nesamērīgi dārga piegāde

Sadzīves, foto un video tehnika, kā arī datori, kosmētika, zīmolu apģērbs, apavi un aksesuāri ASV interneta veikalos nopērkami pat ļoti kārdinošām cenām. Tomēr, pasūtot nolūkotās preces no ASV uz Latviju, jārēķinās ar daudzām papildu izmaksām. Tā, piemēram, preces vērtībai pārsniedzot 22 eiro, tiek piemērots PVN 21 % apmērā, bet, ja preces vērtība pārsniedz 150 eiro, atkarībā no preces tipa, tiek piemēroti arī vēl citi nodokļi. Turklāt arī “Latvijas pasts” un pārēji starptautiskie kravu pārvadātāji piemēro dažādus papildu maksājumus par sūtījuma iesniegšanu un sūtītāja pārstāvību muitā. Rezultātā preču iegāde ASV interneta veikalos kļūst pircējam neizdevīga.

Kā nepārmaksāt par preču piegādi?

Uzņēmums “Shipzee” ir atradis risinājumu šai problēmai, piedāvājot ievērojami lētākus piegādes pakalpojumus. “Shipzee” radītais pakalpojums ļauj noskatīto preci no Amazon, Ebay, Apple, Guess, Michael Kors, Macys un citiem ASV populāriem interneta veikaliem iegādāties par Amerikas cenām, ļaujot krietni ietaupīt. Pircēju ērtībai Shipzee.com mājaslapā pasūtāmo preču cenas tiek norādītas, ieskaitot potenciālos piegādes izdevumus līdz klienta mājas durvīm.

“Pircēji mums reizēm netic, viņiem šķiet, ka mūsu piedāvātā cena ir nereāla. Viņiem šķiet, ka pie norādītās summas tiks pieskaitīts muitas nodoklis un citas slēptās izmaksas.

Veicot pasūtījumu caur Shipzee, visi maksājumi patiešām jau ir ierēķināti, un, saņemot preci, klientam nebūs jāpiemaksā neviens papildu cents”,

norāda uzņēmuma pārstāvis.

“Mēs izmantojam visdažādākās taupīšanas metodes un sadarbības programmas ar ASV tirgotājiem, kā arī apvienojam sūtījumus, tāpēc preces nopērkam un piegādājam lētāk un ātrāk nekā citi. Tādējādi mēs varam segt daļu no gala summas, kurā ir iekļauti visi nodokļi un maksājumi, tostarp muitas nodoklis un PVN.

Gala summa ar iekļautiem nodokļiem un maksājumiem ir zemāka, nekā to pašu preci pasūtot pašiem,”

par to, kā platformai izdodas piedāvāt tik zemas cenas, skaidro Shipzee.com pārstāvis.

Izbaudīt "Shipzee” sniegtās priekšrocības, iepērkoties ASV, klienti var izbaudīt trīs dažādos veidos, izvēloties sev ērtāko un tīkamāko.

Pirmais variants – karstākie piedāvājumi vietnē "Shipzee"

Lai izmantotu karstākos piedāvājumus un lielākās atlaides no dažādiem ASV ražotājiem, kas apkopoti vietnes “Dealzone”:

  1. Dodies uz Shipzee.com un izveido klienta kontu, piereģistrējoties ar savu e-pastu;
  2. Saliec “Dealzone” nolūkotās preces iepirkumu grozā;
  3. Izvēlies vēlamo sūtīšanas veidu (lidmašīna vai kuģis) un piegādes veidu (tuvākais pakomāts vai DPD);
  4. Apmaksā pirkumu;
  5. Saņem e-pastā pirkuma apstiprinājumu un gaidi sūtījuma piegādi.

Otrais variants – preču pasūtīšana no ASV interneta veikaliem

Lai apvienotu vienā sūtījumā vairākus pasūtījumus no dažādiem ASV interneta veikaliem un iegādātos preces pat no tiem interneta lielveikaliem, kas piegādi uz Latviju pat nepiedāvā:

  1. Dodies uz Shipzee.com un izveido klienta kontu, piereģistrējoties ar savu e-pastu;
  2. Šeit iekopē saiti uz preci, ko esi nolūkojis kādā no ASV interneta veikaliem;
  3. 24 stundu laikā saņem gala cenas piedāvājumu ar jau iekļautiem maksājumiem un nodokļiem;
  4. Ja piedāvājums tevi apmierina, apmaksā to caur savu kontu. "Shipzee" pārstāvji nopirks izvēlētās preces un piegādās uz tevis norādīto adresi Latvijā.

Trešais variants – pasūtījumu pakalpojums

Ja preces no ASV vēlies sūtīt pats, iegūsti bezmaksas adresi ASV un "Shipzee" palīdzēs pasūtīt preces par labāko cenu tirgū:

  1. Dodies uz Shipzee.com un izveido klienta kontu, piereģistrējoties ar savu e-pastu;
  2. Šeit iegūsti bezmaksas adresi ASV, kuru varēsi izmantot, pārsūtot nopirktās preces no ASV internetveikaliem;
  3. Šeit vari uzzināt paredzamo pārsūtīšanas cenu no ASV uz Latviju.

Kā notiek pirkumu piegāde?

Tā kā uzņēmums lieliski pārzina visas sūtīšanas nianses un komunikāciju ar muitas darbiniekiem, pircējam par atmuitošanu nebūs jāuztraucas. Preces līdz pircējam nokļūst 7-10 darba dienu laikā. Tie, kas kaut reizi ir iepirkušies ASV, zina, ka, iepērkoties pašam, šādu laikposmu preces var nostāvēt pat tikai Latvijas muitā.

"Shipzee" klientes Agneses pieredze

Agnese, kura nereti vien iepērkas internetā, dalās ar savu pieredzi "Shipzee" pakalpojumu izmantošanā: “Man ļoti patīk šis pakalpojums! Jau sen biju ievērojusi, cik lielas atlaides un cik zemas cenas mēdz būt ASV internetveikalos, tomēr muita, ārprātīgās piegādes izmaksas un kopumā viss sarežģītais process tam vienmēr licis atmest ar roku. Tomēr pasūtīt preces no ASV, izmantojot Shipzee.com, ir pavisam vienkārši.

Man uzreiz ļoti iepatikās tas, ka, atverot mājaslapu, tur jau ir sagatavoti dažādu preču piedāvājumi ar superīgām atlaidēm sadaļā “DealZone,” turklāt, neskatoties uz to, ka preces ir no Amerikas, ir iespējams uzreiz redzēt preču gala cenu. Ja vēlamo preci “DealZone” atrast nevar, tad droši var pasūtīt preces no jebkura cita ASV internetveikala.

"Shipzee" pakalpojumus esmu izmantojusi jau četras reizes un tieši, iegādājoties preces no pašas izvēlētiem internetveikaliem. Viss, kas jādara - jāatrod preces, ko vēlies iegādāties, jāiekopē tās "Shipzee" mājaslapā atrodamajā formā un jāgaida cenas piedāvājums. Mani mīļākie "Shipzee" pirkumi šobrīd ir Michael Kors soma, ko iegādājos pa $99 un Tommy Hilfiger kediņas pa $35.

Foto: Privātais arhīvs

Protams, gala cenā ietilpst ne tikai preču cena, bet arī "Shipzee" maksa un visi muitas maksājumi, kas manos pasūtījumos parasti nepārsniedz 20 dolārus. Lieki piebilst, ka Latvijā šādu zīmolu preces visbiežāk izmaksā vismaz 2x dārgāk.”

Plašāku informāciju atradīsi mājaslapā Shipzee.com.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu