Kardašjana: grūtniecība apkaunoja manu ķermeni un nogalināja man pašapziņu (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža

TV realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana paudusi publiski savas sajūtas grūtniecības laikā. Kā izrādās, lielu lomu tajā spēlēja tieši masu mediji, kas sekoja līdzi katram topošās māmiņas solim un arī laikam, kad viņa izmisīgi centās nomest lieko svaru. 

Kardašjana pat masu mediju rīcību nodēvē par troļļošanu, kad viņa pēc pirmā bērniņa mēģinājusi zaudēt svaru. 

"Es nebiju laba grūtniece. Es nebiju glīta grūtniece. Man tas nepatika," podkāstā "We are supported by..." atklāti sacīja Kardašjana. “Es to ienīdu. Es ienīdu to, kā jutos.

Es ienīstu to, kā es izskatījos. Es biju tik ļoti pieradusi redzēt, ka mana mamma ir stāvoklī, mana māsa ir stāvoklī un visi izskatās tik mīļi. Viņām bija vieglas dzemdības, un tas bija lieliski, un viņas ātri atgriezās labā formā. Bet tā nebiju es. ”

Situāciju vēl dramatiskāku darīja plašus saziņas līdzekļi, kuri esot bijuši "brutāli" pret viņas svara pieauguma. 

Kāds žurnāls uz vāka viņu salīdzināja ar zobenvali, jautājot: "Kurš melnbalto kleitu nēsā labāk?"

Viņu bieži salīdzināja arī ar Kembridžas hercogieni Ketrīnu, kura arī tolaik bija stāvoklī ar princi Džordžu.

"Tas bija patiešām, patiešām traki," viņa sacīja. "Tas nogalināja manu pašapziņu. Es nespēju noticēt, ka tas notika...”

"Es visu laiku sēdēju mājās un raudāju.

Man bija preeklampsija (red. Preeklampsija nozīmē, ka topošajai māmiņai nekontrolēti sāk paaugstināties asinsspiediens, kā arī parādās patoloģiska tūska), es to nezināju. Man visu laiku bija pārmērīgs ķermeņa pietūkums,” viņa turpināja.

“Man arī vajadzēja dzemdēt sešas nedēļas agrāk ar mākslīgi stimulētām dzemdībām, jo man placenta bija ieaugusi pārāk dziļi un pārāk stingri dzemdē. Tas bija murgs."

Viņa turpina, ka šī pieredze "mainīja to, cik daudz es gribēju dot" pasaulei un sociālajiem medijiem. Bet vēl jo vairāk:

"tas mainīja mani kā cilvēku. Tas lika man atkāpties no tā, ar ko es dalījos (sociālajos medijos) un,saprast, cik daudz es gribu dot. Es sajutu, cik gan nežēlīgi var būt cilvēki un nodarīt tev sāpes."

Kardašjana turpināja izjust spiedienu vēl ilgi pēc grūtniecības.

"Mums nebija savas sporta zāles un es nevēlējos apmeklēt publiskās sporta nodarbības, jo zināju, ka cilvēki skatīsies kā cenšos zaudēt svaru," skaidro Kima. 

Kad viņa zaudēja svaru, viņa esot jutusies "labāk kā nekad, pat labāk kā pirms grūtniecības. Es ļoti priecājos un lepojos ar sevi".

Tomēr apņēmusies paplašināt savu ģimeni pēc riskantās pirmās grūtniecības, Kardašjana palika stāvoklī otrreiz. Arī šoreiz bija nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās, lai saglabātu grūtniecību un laistu pasaulē dēlu. 

Pēc tam ārsti viņai ieteica, lai vairs neriskē ar savu un bērniņu veselību. Tad viņa pievērsās surogātmātes darbībai, ar kuras palīdzību nāca pasaulē pārējie divi bērniņi.  

Šobrīd Kima audzina četrus bērnus – astoņgadīgo meitu Nortu, piecgadīgo dēlu Seintu, četrus gadus veco meitu Čikāgu un divus gadus veco dēliņu Psalmu. Kima Kardašjana ir šķīrusies no savu četru bērnu tēti Kanjē Vestu. 

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu