Apcietinātais Lembergs ievēlēts par Ventspils domes Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētāju (26)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Aivars Lembergs
Aivars Lembergs Foto: Edijs Pālens/LETA

Apcietinājumā esošais Ventspils domes deputāts Aivars Lembergs ("Latvijai un Ventspilij") ievēlēts par Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētāju, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Par Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts Didzis Ošenieks ("Latvijai un Ventspilij"). Šajā komitejā strādās arī Guntis Blumbergs ("Latvijai un Ventspilij"), Andris Grigalis ("Latvijai un Ventspilij"), Aigo Gūtmanis ("Latvijai un Ventspilij"), Bruno Jurševics (JKP), Dace Korna (JV).

Finanšu komiteju vadīs domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš ("Latvijai un Ventspilij"), par viņa vietnieku ievēlēts Blumbergs. Finanšu komitejā strādās arī Edgars Čeporjus (LA), Jurševics, Ģirts Valdis Kristovskis (JV), Kristīne Lemberga ("Latvijai un Ventspilij"), Kārlis Vočtavs (NA).

Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komiteju vadīs Ošenieks, viņa vietnieks būs Vočtavs. Šajā komitejā strādās arī Grigalis, Gūtmanis, Korna, Pūpols, Vītoliņš.

Pilsētas attīstības jautājumu komiteju vadīs Lemberga, viņas vietnieks būs Čeporjus. Šajā komitejā strādās Blumbergs, Grigalis, Kristovskis, Pūpols un Vītoliņš.

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu