Dzērājšoferis no Akmens tilta iebrauc Strēlnieku laukumā (3)

Smags reibums dara savu
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

5. septembrī pašā pilsētas centrā risinājās notikumi, kas tikai veiksmīgas sakritības pēc beidzās bez cilvēku upuriem. Laikā, kad uz ielas atradās desmitiem automobiļu un simtiem ļaužu, kāda ”Volkswagen” vadītājs lielā ātrumā brauca no Akmens tilta un taisnā trāpījumā ielidoja Strēlnieku laukuma apstādījumos.

Nevaldāmo auto no sadursmes ar kādu citu ”Volkswagen” šķīra vien daži centimetri, bet pēc tā zemu lidojošais auto, kas tobrīd jau bija cietis sadursmē ar divām apmalēm, jau ar izšautiem gaisa spilveniem un pārsistām riepām piezemējās zālienā, līdzās ietvei.

Tobrīd klātesošajiem atlika vien šausmās ieplest acis, kad auto stūrētājs, par spīti nule notikušajam, pagaidījis, lai gaisa spilvens nedaudz nolaiž gaisu un, jau atkal devis gāzi grīdā, lai turpinātu ceļu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ziņa par notikumu nodota tuvākajai patruļai, savukārt aculiecinieki steidza autobraucēju apturēt. Par laimi viņiem tas arī izdevās.

Policijā norāda, ka mašīnai bija pārsistas priekšējās riepas un nostrādāja arī drošības spilveni. Uz notikuma vietu aizbrauca NMPD un konstatēja, ka vadītājam palīdzība nav nepieciešama. Kad mediķi devās prom, 

notikuma vietā ieradās ceļu policisti, kuriem par pārsteigumu šoferis laiku īsināja, snaužot uz aizmugurējā sēdekļa.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Rezultātā, notikuma vietā konstatēts, ka vīrietis pie auto stūres bija sēdies vairāk nekā divu promiļu reibumā. Tas nozīmē, ka jārēķinās ar naudas sodu līdz pat 2000 eiro apmērā un tiesību zaudēšanu uz pieciem gadiem.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu