Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 28. septembrim.

AUNS

Pastāv iespējas iegūt uzticamus, ilglaicīgus partnerus, taču darījumu lietderību un atdevi gan rūpīgi izvērtē. It īpaši uzmanība jāpievērš juridiskiem jautājumiem.

VĒRSIS

Pārdomas par dzīvi un iedziļināšanās lietu būtībā. Garastāvoklis būs mainīgs un gribēsies noslēpties no apkārtējās kņadas. Atrodi laiku atpūtai, lai mierā un klusumā izlemtu svarīgus jautājumus.

DVĪŅI

Raugies gan, lai tavs veikums tiek adekvāti atalgots. Bet, ja kaut kas neapmierina, tad ir vērts meklēt citas profesionālās iespējas. Pievakarē var aktualizēties attiecību tēma, izrunājies ar mīļoto cilvēku.

VĒZIS

Darbā uzklausi kolēģu viedokli un esi atvērts sadarbībai. Nevajag klusēt un kautrīgi ierauties savās Vēzīša bruņās, ja risināmi neatliekami jautājumi. Spēks ir komandā!

LAUVA

Enerģijas netrūks. Izvirzi mērķus un pārliecinoši virzies tiem pretī. Darbā iespējamas pārmaiņas un jauni uzdevumi, uztver tos mierīgi un neiesaisties konfliktos ar priekšniecību.

JAUNAVA

Interese par visdažādākajām tēmām un vēlme apgūt jaunas zinības un iemaņas. Iegūsi plašu informāciju, taču mēģini atsijāt graudus no pelavām. Fakti rūpīgi jāpārbauda.

SVARI

Kaut arī darba nedēļa tikai uzņem apgriezienus, tev svarīga arī ģimene. Nenes darbu uz mājām un vakarā neapspried to, tavi mīļie

grib būt ar tevi. Jāatrod līdzsvars starp profesionāliem un mājas pienākumiem.

SKORPIONS

Darbā var nākt klāt jauni pienākumi un mainīties uzdevumi. Neņem visu tuvu pie sirds, un, ja kaut kas neiet no rokas, atliec uz vēlāku laiku. Pret kalnu iet nevajag.

STRĒLNIEKS

Nemierīga, bet ļoti cerīga diena. Iespējams, tieši šodien veidosies aizmetņi kādai vērtīgai sadarbībai. Pievakarē izbrauca ar divriteni, paskrien krosiņu vai nododies kādām citām sportiskām aktivitātēm.

MEŽĀZIS

Pieredze un autoritāte ir tavi trumpji. Palīdzēsi ar padomu kolēģiem, pratīsi atrast risinājumus visdzažādākajās situācijās. Vienīgi par privāto dzīvi, iespējams, padoms kādam citam jāprasa.

ŪDENSVĪRS

Pie tevis var nonākt vērtīga un noderīga informācija. Iekalusies, ko cilvēki runā – kaut kas no it kā garām ejot pateiktā, var palīdzēt atrisināt kādu būtisku jautājumu.

ZIVIS

Ja saņem kādu interesantu sadarbības vai karjeras piedāvājumu, tad rūpīgi izpēti vai nav zemūdens akmeņi. Vakarā sirsnīga tikšanās ar mīļu cilvēku

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu