SIA “Rīgas ūdens” aicina pievienoties uzņēmuma Klientu portālam

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Jau vairāk nekā gadu Latvijā lielākais ūdenssaimniecības uzņēmums SIA “Rīgas ūdens” piedāvā saviem klientiem lietot Klientu portālu, kurā var ērti iesniegt skaitītāju rādījumus, apmaksāt rēķinus, attālināti iesniegt dažādus iesniegumus un lietot citas portāla piedāvātās iespējas.

Reģistrācija portālā ir elementāra - autorizējoties ar savu internetbanku vai eID karti un norādot līguma numuru. Reģistrējoties portālā, klients pie viena piesakās paziņojumu saņemšanai SMS vai e-pasta formā. Turpmāk uz izvēlēto saziņas kanālu vienmēr tiks nosūtīti atgādinājumi par skaitītāju rādījumu iesniegšanas termiņu un izrakstītajiem jaunajiem rēķiniem. Šī iemesla dēļ reģistrējoties jānorāda aktuālā kontaktinformācija - klienta tālrunis un e-pasts, lai uzņēmums var ne tikai izsūtīt atgādinājumus, bet arī nepieciešamības gadījumā sazināties par līguma nosacījumiem vai plānotajām izmaiņām. Jāņem vērā, ka portālā var reģistrēties tikai tie klienti, kuriem ir noslēgts līgums ar SIA “Rīgas ūdens” par ūdenssaimniecības pakalpojumu lietošanu.

Rēķinus par sniegtajiem pakalpojumiem SIA “Rīgas ūdens” izraksta katru mēnesi no 6. – 10. datumam. Klientu portālā var vienkārši un saprotami orientēties izrakstītajos rēķinos un veikt rēķinu apmaksu par sniegtajiem pakalpojumiem, izveidojot drošu savienojumu ar internetbanku. Īpaši padomāts par klientiem, kuriem rēķins tiek izrakstīts vairāk kā par viena skaitītāja rādījumiem, ļaujot portālā ar vienu klikšķi (tātad vienā maksājumā) apmaksāt vairākus rēķinus uzreiz.

Lai sekotu līdzi savam patēriņam un veikto maksājumu vēsturei, portālā ir pieejams pārskatāms rēķinu saraksts, kur var ērti aplūkot iepriekš izrakstītos rēķinus PDF formātā par pēdējo gadu. Rēķinā tiek atspoguļota informācija par kārtējo rēķina summu un kopējo objekta parādu vai pārmaksu uz rēķina izrakstīšanas datumu. Ja ir nepieciešams noskaidrot informāciju par senāk izrakstīto rēķinu summām un veikto maksājumu vēsturi, tad to var izdarīt portālā sadaļā Pārskats.

Viss vienkārši un saprotami, tāpēc aicinām SIA “Rīgas ūdens” klientus ietaupīt laiku un padarīt savu ikdienu ērtāku, pievienojoties uzņēmuma Klientu portālam!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu