Sieviete izraisa avāriju tik neadekvātā stāvoklī, ka pēc tās policisti neļauj viņai turpināt ceļu pat kājām (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Automašīna Audi pēc avārijas
Automašīna Audi pēc avārijas Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kādai “Audi” vadītājai trešdienas, 6.oktobra pēcpusdienā izbrauciens pa Brīvības gatvi aprāvās, tā īsti nesācies, jo kādas daudzdzīvokļu mājas platajā vārtrūmē auto stūrētāja kļūdījās un ietriecās nama fasādē. 

Kad izsaukuma vietā piebrauca ceļu policisti, atklājās patiesie misēkļa cēloņi. Tā kā bija aizdomas par apreibinošo vielu klātbūtni viņas organismā, likumsargi pēc avārijas viņai nevarēja ļaut turpināt ceļu pat kājām, vēsta “Degpunktā”. Rezultātā sieviete nogādāta iecirknī un ekspertīžu centrā.

Laimīgā kārtā cietušo negadījumā nav, jo sieviete auto atradās viena pati un arī pati nebija guvusi nekādus savainojumus.

Tā kā sākotnēji dienestiem nebija informācijas, cik nopietni ir bojāta fasāde, notikuma vietā palīgā izsaukti arī ugunsdzēsēji glābēji. Tā kā nama nesošās konstrukcijas nebija bojātas, glābējiem vien atlika sakopt brauktuvi.

Neoficiālā informācija liecina, ka līdz ar aizdomām par vadītājas apreibumu likumsargiem radušās šaubas, vai autovadītāja sniegusi amatpersonām patiesus datus par savu identitāti.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu