"Swedbank" ārkārtas situācijas laikā klientus klātienē apkalpos "zaļajā režīmā" (6)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Preses nams, Ķīpsalas pludmale, Swedbank Dvīņu torņi
Preses nams, Ķīpsalas pludmale, Swedbank Dvīņu torņi Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ņemot vērā valdības aicinājumu mazināt Covid-19 saslimšanas riskus un no 11.oktobra izsludināto ārkārtas situāciju, "Swedbank" no pirmdienas, 11.oktobra klientu apkalpošanu klātienē veiks, ievērojot epidemioloģiski drošas vides augstākās prasības, informēja bankas mediju attiecību vadītājs Jānis Krops.

Klātienes apmeklējums "Swedbank" filiālēs būs pieejams tikai personām, kurām ir derīgs Covid-19 sertifikāts, kas apliecina vakcinācijas vai izslimošanas faktu. Tas būs jāuzrāda kopā ar personu apliecinošiem dokumentiem pirms filiāles apmeklējuma.

Klientiem, kuri vēl nav ieguvuši Covid-19 sertifikātu, banka piedāvā attālinātās apkalpošanas iespējas, izmantojot video konsultācijas, bankas virtuālo asistenta palīdzību, kā arī čata iespējas. Lai pieteiktos attālinātajai konsultācijai, banka aicina aizpildīt pieteikumu internetbankā vai zvanīt uz tel.+371 67445555.

"Strauja un izlēmīga rīcībā šobrīd ir izšķiroša, lai mazinātu kārtējo Covid-19 izplatības vilni. Tāpēc "Swedbank" uz laiku ievieš apkalpošanu pēc augstākajiem epidemioloģiski drošas vides standartiem, lai maksimāli pasargātu savus klientus un arī filiāļu darbiniekus no saslimšanas riska. Jau kopš pandēmijas sākuma esam strādājuši, lai bankas pakalpojumi maksimāli būtu pieejami caur attālinātiem rīkiem, kurus īpaši aicinām izmantot tieši šādos krīzes apstākļos", uzsver "Swedbank" Klientu servisa pārvaldes vadītājs Vadims Frolovs.

Banka atgādina, ka no Covid-19 pandēmijas sākuma, "Swedbank" filiāles strādā pēc iepriekšējā apmeklējuma pieraksta. Arī šobrīd klientiem, kas plāno apmeklēt bankas filiāli, nepieciešams iepriekšējs pieraksts. "Swedbank" filiālēs klientus apkalpos tikai tie darbinieki, kuri vakcinējušies vai izslimojuši Covid-19.

Savukārt, ņemot vērā, ka ārkārtas situācija ietekmēs lielo tirdzniecības centru darbību nedēļas nogalēs un daļa bankomātu ir izvietoti šo tirdzniecības centru telpās, "Swedbank" aicina klientus laikus plānot skaidras naudas nepieciešamību, izvēloties kādu no teju 370 pieejamajiem bankas bankomātiem.

Kā ziņots, valdība piektdien nolēma no pirmdienas, 11.oktobra izsludināt valstī ārkārtējo situāciju uz trim mēnešiem.

Tādējādi spēkā stāsies vairāki Covid-19 izplatības novēršanai paredzēti ierobežojumi.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu