Izveidota mājaslapa, kurā varēs redzēt "zaļajā režīmā" strādājošos uzņēmumus (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: zalazona.com

Iniciatīvai "Zaļā zona" ir radīta mājāslapa "zalazona.com", kurā iespējams atrast uzņēmumus, kas strādā "epidemioloģiski drošajā" jeb "zaļajā režīmā", portālam TVNET pavēstīja iniciatīvas autori.

Visos uzņēmumos un to klientu centros, kur redzama "Zaļās zonas" zīme, apmeklētāji var būt droši, ka visiem darbiniekiem un klientiem ir Covid-19 sertifikāti par vakcinēšanos vai pārslimošanu.

Pašlaik kā pirmie iniciatīvā jau iesaistījušies tādi uzņēmumi kā SIA "Tet", SIA "Latvijas mobilais telefons", AS "Latvijas valsts meži", AS "Latvenergo", SIA "Omniva" un AS "Saf tehnika".

Šīs kompānijas aicina arī pārējos uzņēmumus, kuri darbojas "zaļajā režīmā", aizpildīt anketu un pievienot savu klientu centru, veikalu, viesu namu vai filiāli "Zaļās zonas" digitālajai platformai, kurā iedzīvotāji var uzzināt informāciju par drošākajām vietām, kurās saņemt pakalpojumus, ja to nav iespējams izdarīt attālināti.

Paužot atbalstu valdības un mediķu centieniem cīņā pret Covid-19 pandēmiju, uzņēmumi kopīgi radījuši vienotu "Zaļās zonas" vizuālo identitāti. Ikviens uzņēmums, kas pievienojas iniciatīvai, aicināts izmantot šos materiālus, izvietojot pie ieejas un informējot klientus, ka pakalpojumu sniedzējs strādā drošajā jeb zaļajā režīmā. Tāpat pieejami vienota stila materiāli arī daļēji drošā un nedrošā režīmā strādājošajiem uzņēmumiem.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu