Kā nedzīvot garlaicīgi jeb ainas, ko var pieredzēt vienīgi Krievijā (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: twitter/nocontextrussia

Ja jūs kādreiz vēlaties savām acīm ieraudzīt absurdākās, smieklīgākās vai, gluži otrādi, skumjākās ceļojuma ainas, tad Krievija varētu būt jūsu īstais galamērķis.

"Twitter" vietne “No Context Panda” ir apkopojusi dīvaināko fotogrāfiju kolekciju no dažādiem mūsu austrumu kaimiņu reģioniem, atspoguļojot dažādus cilvēku paradumus, tradīcijas, rituālus un gluži vienkārši – parādot pārējai pasaulei, kā nedzīvot garlaicīgi.

Tāpat kā citplanētiešu patiesie nolūki, riņķojot ap planētām, vai Lohnesa briesmoņa precīza atrašanās vieta, iemesli, kādēļ Krievijā viss ir... šādi, lai paliek noslēpuma plīvurā tīti.

Internets atceras visu, un mūsdienās platformās “Instagram”, “Youtube” un “Twitter” glabājas viss. Nereti šāds saturs iegūst globālu popularitāti vai, tautas valodā runājot, kļūst virāls.

Kamēr ārpusniekiem Krievijas realitātes ainiņas šķiet kā tāla eksotika, citiem tā ir ikdiena. Un nebūt ne sliktāka par rietumnieku komfortu “Ikea” mēbeļu apskāvienā.

Tikmēr Krievijas sociālo tīklu cenzūra kļūst tikai intensīvāka, un par ierakstu publicēšanu “Twitter” var tikt arī aiz restēm.

Iepazīsti pārsteidzošo un neizskaidrojamo Krieviju!

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu