Kāpēc Kembridžas hercogiene vairs nenēsā rokassomiņu?

Runā etiķetes speciālists
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Vēl nesen Kembridžas hercogiene Ketrīna (39), izejot sabiedrībā, netika redzēta bez mazas rokassomiņas vai ar abām rokām satverta klača sev priekšā. Tagad situācija ir mainījusies un prinča Viljama sieva uz pasākumiem dodas bez somiņas - kas mainījies?

Pēdējo nedēļu laikā Keita ir apmeklējusi vairākus publiskus pasākumus, izvēloties tērpu bez ierastā aksesuāra - rokassomiņas. 

Foto: Sipa/AFP/Scanpix
Foto: Reuters/ScanPix

Stilisti un etiķetes pārzinātāji atklājuši, ka šis lēmums varētu būt kas vairāk par modes izvēli. Hannai Eihlere izdevumam "FEMAIL" skaidro, ka aksesuāri bieži vien ir bijuši gudrs triks karaliskajiem ģimenes locekļiem.

"Somiņas kalpo, lai varētu nodarbināt rokas un tās neatklātu personas satraukumu un nervozitāti. Tagad, kad Keita ir bijusi karaliskās ģimenes daļa jau vairāk nekā desmit gadus, viņai tā vairs nav vajadzīga. Rokas tiek uzskatītas par emocionālo barometru, un, ja tās prot "pareizi lietot", to vari vairāk izteikt savas sajūtas, sazinoties ar tautu, ko Keita ir lieliski iemācījusies,"analizē modes eksperte Hanna Eihlere.

Foto: Reuters/ScanPix
Foto: SIPA/Scanpix

Ketrīna pasākumos un publiskās uzstāšanās laikā jūtas brīvi, tāpēc rokassomiņas viņai kalpos tikai kā stila aksesuārs.

Foto: EPA/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu