Dzērājšoferis Sarkandaugavā sarīko koncertu, uzpīpē un savā mašīnā sagaida policistus (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ceļu stāvoklis patlaban padara jebkuru izbraucienu ar automašīnu par īstu izaicinājumu. Pārvietošanās ir apgrūtināta visur, bet visizteiktāk – daudzdzīvokļu nama pagalmos, kur sniegs tikpat kā nav tīrīts un uz ceļa izveidojušās rises. Kādam “Mazda” šoferim minētie apstākļi šorīt nešķita liels šķērslis, lai dzērumā un lielā ātrumā dragātu pa iekšpagalmiem.

Traucoties pa šauro Ziemeļu ielu, “Mazda” izslīdēja no risēm, un tikai tad pārgalvis saprata, ka spēkrats ir teju nekontrolējams un bremzes nestrādā tik labi, kā vajadzētu.

Aculiecinieks: “Es stāvēju šeit, redzēju garām braucošu mašīnu. Vadītājs brauca taisni, bet pēkšņi aizskāra novietotu mašīnu. Pēc tam viņš iegriezās Limbažu ielā un apstājās. Viņam mašīnā skaļi skanēja mūzika. Viņš stāvēja ceļmalā, kaut ko gaidīja. Es ieraudzīju, ka vadītājs ir neadekvāts, jo nevar tik vienkārši nošvīkāt mašīnu un to pat nepamanīt, mierīgi aizbraukt tālāk. Pa šo ielu tobrīd tieši brauca mašīna, es jau nodomāju, varbūt viņš vēl tajā ietrieksies.”

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Aculiecinieki atceras, ka šoferis pavēra automašīnas durvis un uzgrieza mūziku vēl skaļāk. Skanēja instrumentāls repertuārs, visi apkaimē dzīvojošie ilgu laiku bija spiesti klausīties bungu un ģitāru simfonijā. Ballīti izjauca atbraukušie policisti, un troksnis apklusa.

Iedzērušā vīrieša kondīcija sagādāja grūtības, veicot alkohola testu. Dzērājšoferim trūka spēka iepūst alkometrā, bet galu galā pēc ilgām mocībām mērījums tomēr veikts. Konstatētas 2,6 promiles. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu