Avārijas dēļ pāragri beidzas dzērājšofera brauciens pēc papildu dziras (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

4. decembra pievakarē ap sešiem, laikā, kad ielās ļaužu netrūkst, Purvciemā notika avārija. Pateicoties veiksmīgai sakritībai, tās sekas laikus ievēroja nejauši garām braucoši policisti.

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Vidzemes pārvaldes pārstāvis Juris Inkins TV3 raidījumam Degpunktā stāsta, ka Dzelzavas ielā “Volvo” bija ietriecies brauktuves malā novietotā “Ford” markas transportlīdzeklī.

Uzrunājot notikuma vietā esošos cilvēkus, policisti, kuri tobrīd bija ceļā uz citu izsaukumu, noskaidroja, ka cietušo nav, taču avārijas izraisītājs varētu būt alkohola reibumā. Sarunas gaitā ar “Volvo” vadītāju visas šaubas par viņa stāvokli izklīda, jo vīrietis grīļojās un runāja nesakarīgi.

Pēc viņa teiktā, viņš grīļojoties kopš iepriekšējās dienas un tai brīdī esot bijis ceļā pēc aliņa.

Tāpat personas datu pārbaudes laikā noskaidrots, ka “Volvo” vadītājam par līdzīgu pārkāpumu jau ir noteikts autovadītāja tiesību aizliegums.

Lai arī “Volvo” šoferis vismaz avārijas vietā pārāk nepārdzīvoja par notikušo, visticamāk, šis brauciens pēc grādīgajiem viņam sagādās vēl ne mazums problēmu. Par notikušo ierosināta krimināllieta un par sodu lems tiesa.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu