Foto Elektriskais BMW i7 slepenos karsta klimata testos

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
BMW i7
BMW i7 Foto: BMW

15. decembrī BMW publiskoja veselu attēlu sēriju, kurā redzams pilna izmēra sedana i7 prototips, kas pēc būtības ir tradicionālās 7. sērijas elektriskais analogs.

Auto ir rūpīgi nomaskēts ar raibu plēvi, lai būtu teju neiespējami saskatīt virsbūves dizaina līniju nianses. Pēc provizoriskās informācijas i7, kas attēlos redzams testos karstā klimatā un kalnainā apvidū slepenībā turētā valstī, no tradicionālās 7. sērijas atšķirsies ar oriģināliem virsbūves paneļiem, kas veidos tā unikālo personību un pasvītros videi draudzīgās tehnoloģijas. Elektriskā auto šasija gan būs tāda pati kā iekšdedzes dzinēja modelim, un i7 arī iznāks vienlaicīgi ar visām pārējām 7. sērijas versijām 2022. gada sākumā.

i7 ir divi elektromotori (pa vienam uz katru asi), un tie nodrošina pastāvīgu visu riteņu piedziņu. Tehnoloģiju sauc par eDrive, un tā jau tiek izmantota BMW sērijveida elektriskajos automobiļos iX (lielais krosovers) un i4 (vidējās klases sedans).

Akumulators, kas darbina motorus, atrodas zem i7 grīdas, bet motoru jauda un akumulatora bloka ietilpība pagaidām netiek atklāta.

BMW i7 konkurenti elektromobiļu tirgū būs Mercedes-Benz EQS un Tesla Model S.Pašreizējās paaudzes 7.sērija G11 / G12 tiek ražota kopš 2015. gada. Lielais sedans pieejams gan ar benzīna un dīzeļdzinējiem, gan arī hibrīdversijā, kas nosedz jaudas spektru no 294 līdz 530 zirgspēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu