Avarējušam auto mirkli vēlāk uzgāžas kravas mašīna (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Visnotaļ neparastā situācijā pirmdienas, 17. janvāra pievakarē nonāca kāda Peugeot vadītāja uz Rīgas apvedceļa netālu no Upeslejām. Viņas auto uz apledojušā ceļa saslīdēja un nonāca grāvī.

Kā vēsta TV3 raidījums Degpunktā, ap plkst. 17 uz Rīgas apvedceļa notika satiksmes incidents, pēc kura grāvī nonāca vieglā automašīna Peugeot. Auto nebija cietis nopietni, tomēr vadītāja no grāvja pašas spēkiem izkļūt nespēja un ar atsaucīgu līdzcilvēku palīdzību devās mājās.

Kamēr uz notikuma vietu devās evakuators, sievietes vīrs ieradās mājās pēc Peugeot atslēgām un devās atpakaļ uz avārijas vietu. Par lielu pārsteigumu viņš automašīnu nevarēja atrast. Rīgas apvedceļa posmā bija apgāzies kāds kravas auto, taču vieglais Peugeot bija pazudis. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Braucām atpakaļ, neredzam mašīnu, aizbraucām līdz attiecīgajai vietai, pabraucām garām, neviena nav. Izrādās, pa to brīdi smagais bija braucis, saslīdējis un pilnībā uzgāzies virsū mūsu auto," atminas Modris.

Ja otra avārija notiktu dažas stundas ātrāk, kad Peugeot sēdēja sieviete ar bērniem, sekas varēja būt smagas. Traģēdija, par laimi, nenotika. Arī Modris atzīst – dzelži paliek dzelži, galvenais, ka sievai un bērniem nekas nekaiš.

Neraugoties uz to, ka avārija notika pirmdien, tās sekas bija redzamas līdz pat otrdienas pēcpusdienai, kad smagajam auto pakaļ atbrauca speciāla tehnika. Tad arī Modris varēja saukt evakuatoru, lai nu jau iznīcināto braucamrīku aizvestu no bīstamās vietas.

Vairāk skaties raidījuma Degpunktā sižetā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu