Apmēram tā izskatīsies jaunās paaudzes Honda CR-V

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitāte foto

Honda Motor 2022. gada beigās vai 2023. gada sākumā gatavojas prezentēt jaunu, sesto Honda CR-V krosovera paaudzi. Tas, kā automobilis aptuveni izskatīsies, kļuvis zināms, pateicoties publicētam patenta attēlam.

CR-V saņems pilnīgi jaunu virsbūvi ar dinamisku sānu stiklojuma konfigurāciju, šaurākus priekšējos lukturus un lielu sešstūra radiatora resti. Modeļa aizmugures attēli vēl nav pieejami, taču, spriežot pēc iepriekš brīvdabas testos redzētiem maskētiem prototipiem, pakaļgala stils līdzināsies aizejošajam CR-V.

Par nākamā CR-V tehnisko pusi datu nav. Pēc neoficiālas informācijas, krosoveram arī turpmāk tiks uzstādīts 1,5 litru benzīna turbodzinējs. Dažos tirgos tiks nodrošināta e:HEV hibrīda versija ar 2,0 litru atmosfērisko dzinēju un elektromotoru.

Honda CR-V mērķa tirgus tradicionāli ir Ziemeļamerika, kamēr CR-V Japānā no kompānijas klāsta pazudīs. Tā vietā pašmāju tirgū parādīsies jauns C klases krosovers.

Krosovera Honda CR-V piektā paaudze tika izlaists 2016. gadā. Auto ir aprīkots ar 2,4 litru (186 ZS) un 1,5 litru turbo (190 ZS) benzīna dzinējiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu