Liepājā divi nepilngadīgie žņaudz, sit, sadur un pakar 19 gadus vecu jaunieti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien, 5. martā, Liepājā zemes klēpī guldīts 19 gadus vecs jaunietis, kuru brutāli noslepkavojuši divi nepilngadīgie, atsaucoties uz laikrakstu "Kurzemes Vārds", ziņo "Liepājniekiem."

Kā vēsta laikraksts, jaunietis nogalināts pirmdien, 28. februārī. 

Laikraksts ziņo, ka nogalinātajam puisim neesot bijusi viegla dzīve, viņu audzinājuši audžuvecāki. Savukārt kāda jauniete Inga, kuras vārds ir mainīts, pastāstījusi, ka puisis bijis ļoti labs cilvēks, izpalīdzīgs un dzīvespriecīgs.

Jauniete laikrakstam pastāstīja, ka 19 gadus vecajam puisim esot bijis konflikts ar kādu nepilngadīgu draugu. Savukārt viens no puišiem, kuru tagad tur aizdomās par slepkavību, esot izlēmis šajā konfliktā iejaukties. Ingai gan stāstīts, ka šis nepilngadīgais puisis esot tikai sitis, bet otrs “izdarījis visu pārējo”.

Kā vēsta laikraksts, upuris žņaugts, ar lauzni viņam “pāršķaidīts galvaskauss”, viņam iedurts kaklā, un puisis pakārts.

Valsts policija (VP) jau 1. martā ziņoja, ka uz aizdomu pamata par slepkavību Liepājā aiztur iespējamās vainīgās personas. Laikrakstam VP pārstāve Madara Šeršņova apstiprināja, ka abi aizdomās turamie ir nepilngadīgi.

Ap pulksten 10 Valsts policijā tika saņemta informācija par to, ka Liepājā, Laumas mikrorajonā, kādā īpašumā tika atrasts vīrieša līķis ar vardarbības nāves pazīmēm. VP Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēja iespējamās vainīgās personas.

Kā informē VP, tuvākajā laikā tiks lemts par drošības līdzekļa – apcietinājuma piemērošanu aizdomās turētajiem.

Notikušā iemesli un nāves cēlonis tiks skaidrots uzsāktā kriminālprocesa ietvaros. VP turpina izmeklēšanu kriminālprocesā par slepkavību. Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija, kā informē VP, netiks sniegta.

VP atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu