"Nositīsimies kopā!" Kādas Bolt vadītājas neparastais stāsts

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Kāda taksometru pakalpojuma Bolt vadītāja, kas pasažierus apkalpo Tartu, Igaunijā, bija nostrādājusi tikai nedēļu, bet ar to bija pietiekami, lai gūtu sliktu pieredzi, par ko padalīties sociālajos tīklos. Viņa braucienu ar kādu klientu atceras šādi: "Es izmisīgi turēju stūri ar abām rokām katram gadījumam."

"Es strādāju Boltā tikai nedaudz vairāk nekā nedēļu, un šajā laikā piedzīvoju visādus atgadījumus. Sākšu ar sliktāko. Vedu mana vecuma vīrieti no ciema netālu no pilsētas. Kā vienmēr: tu ierodies, informē par to klientu, klients iekāpj taksometrā," atceras un TikTok stāsta taksometra vadītāja Kati.

Viņa turpina, ka vīrietis iekāpis nevis aizmugurē, kā pieņemts, bet gan priekšējā pasažiera sēdeklī un izteicis neticamu piedāvājumu: "Nositīsimies kopā! Lidosim kaut kādā betona sienā un būsim beigti!"

Kati atceras, ka viņa ar humoru piedāvājusi vīrietim tādā gadījumā izvēlēties citu šoferi, jo viņai patīkot dzīvot, taču jaunais vīrietis bijis ļoti vīlies. Un sācis  stāstīt par savu pagātni, vēsta portāls Limon.ee. 

"Viņš stāstīja, ka vairākus gadus atradies psihiatriskajā slimnīcā, daudzas reizes mēģinājis nogalināt savu māti. Viņš vairākas reizes mēģinājis izdarīt pašnāvību, un atkal piedāvāja nosisties kopā," šausmīgo pieredzi atstāsta sieviete.

Kati paskaidroja, ka parasti stūri tur ar vienu roku, tomēr šajā reizē bija to stingri satvērusi ar abām, lai vīrietis to negaidīti nesatvertu un nepavilktu uz savu pusi. Vēlāk gan noskaidrojušies visai dīvainās uzvedības cēloņi. "Viņš tā uzvedās, jo viņu bija pametusi sieviete. Tādam neviens nevar palīdzēt," saka Tartu iedzīvotāja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu