"Tet" ziedo 200 000 eiro Ukrainas iedzīvotāju atbalstam

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere/LETA

Tehnoloģiju kompānija SIA "Tet" ziedojusi 200 000 eiro, lai sniegtu humāno palīdzību Ukrainas iedzīvotājiem, informēja "Tet" pārstāvji.

"Tet" valdes priekšsēdētājs Uldis Tatarčuks norāda, ka "Tet" nodrošina atbalstu gan cilvēkiem Ukrainā, organizējot vajadzīgo preču sarūpēšanu, gan palīdz patvēruma meklētājiem, kas Latvijā ieradušies bēgļu gaitās, tostarp piedāvājot darba vietas, skolēniem nodrošinot datorus, ierīkojot optisko internetu, kā arī piedāvājot interesentiem skatīties Ukrainā ražotas filmas un seriālus.

Vienlaikus uzņēmums sniedz arī nepieciešamo atbalstu gan esošajiem, gan jauniem Ukrainas klientiem, tostarp "Tet" bez maksas atvēris "Tet Cloud" risinājumu Ukrainas uzņēmumiem, kam tas ir nepieciešams.

"Tet" pieder valstij SIA "Publisko aktīvu pārvaldītājs "Possessor"" personā (51%) un telekomunikāciju kompānijas "Telia Company" meitasuzņēmumam "Tilts Communications" (49%). "Tet" grupā ir uzņēmumi "Tet", "Citrus Solutions", "Data Experts", "Helio Media" un "Baltijas datoru akadēmija". "Tet" pieder 23% SIA "Latvijas mobilais telefons" daļu.

"Tet" koncerna apgrozījums 2020.gadā bija 222,644 miljoni eiro, kas ir par 1,6% mazāk nekā 2019.gadā, kamēr koncerna peļņa saruka par 16,1% un bija 30,389 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Savukārt "Tet" 2020.gadā strādāja ar 178,293 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,2% mazāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa samazinājās par 8,5% un bija 30,078 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu