Liepājā darbu sācis pārtikas preču piegādes serviss “Bolt Market”

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Bolt market.
Bolt market. Foto: Publicitātes foto

No 4. aprīļa Liepājā darbu sācis pārtikas preču piegādes serviss “Bolt Market”, kas ar aplikācijas starpniecību nodrošina ērtu un ātru produktu piegādi, portālu TVNET informēja "Bolt" komunikācijas konsultante Ieva Lapiņa-Ennīte. 

Viņa norādīja, ka šobrīd liepājnieki var izvēlēties pārtikas un saimniecības preces no aptuveni 2000 dažādu preču klāsta. Pasūtījums, kā sola uzņēmuma pārstāvji, pie durvīm tiek piegādāts vien 15 minūšu laikā.

“Liepājā atveram pirmo Bolt Market veikalu. Neatkarīgi no tā, vai liepājniekiem nepieciešama pārtika, preces mājdzīvniekiem vai mājsaimniecības preces, veikala plašais klāsts palīdzēs viegli un ātri vajadzīgo sagādāt. Īpaši novērtējam klientu stāstus – kad reizēm “Bolt Market” pasūtījumu piegādājam kā pārsteigumu dzimšanas dienā, veselības grozu Covid-19 mājas karantīnas gadījumā vai vienkārši kā palīdzīgu roku negaidītā brīdī,” stāsta “Bolt Market” vadītājs Latvijā Jānis Rimicāns.

Kā skaidroja Lapiņa-Ennīte, pārtikas preces un produktus klienti varēs pasūtīt tiešsaistē ar “Bolt Food” lietotnes starpniecību. Visi pasūtījumi tiek nodoti bezkontakta veidā, lai samazinātu saskarsmi starp kurjeriem un platformas klientiem. 

Jau ziņots, ka "Bolt" ir vadošā transporta pakalpojumu platforma Eiropā, uzņēmums piedāvā dažādus mobilitātes pakalpojumus, tostarp kopbraukšanu, koplietošanas automašīnas un skrejriteņus, kā arī ēdiena un pārtikas preču piegādi 100 miljoniem klientu 45 valstīs un 400 pilsētās Eiropā un Āfrikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu