Princis Harijs sevi nosauc par karalienes "sargu": Man bija jāpārliecinās, ka viņai apkārt ir pareizie cilvēki!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Pēc Megxita, skandalozās Opras intervijas un vectēva, prinča Filipa piemiņas pasākuma neapmeklēšanas princis Harijs ASV televīzijas intervijā stāsta, ka viņš "rūpējas, lai karaliene ir aizsargāta un viņai apkārt ir pareizie cilvēki".

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā princis Harijs ceļā uz "Invictus Games" Nīderlandē negaidot ieradās pie vecmāmiņas kopā ar sievu, Saseksas hercogieni Meganu.

ASV televīzijas intervijā princis atklājis, ka tas ļāva viņam pārbaudīt, vai 95 gadus vecajai karalienei "apkārt ir pareizie cilvēki" un viņa ir "aizsargāta".

Lai gan medijos izskan versijas, ka jāsāk satraukties par Viņas Majestātes veselību, Saseksas hercogs atklāja, ka nesenās tikšanās laikā karaliene bijusi "lieliskā formā".

"Bija patiešām patīkami viņu atkal satikt," viņš teica NBC šovam Today.

Hercogs arī izmantoja interviju Hāgā, Nīderlandē, lai raksturotu ASV kā savas "pagaidu" mājas", kur viņš ir bijis "viesmīlīgi uzņemts".

Raksturojot vizīti pie karalienes, par kuru iepriekš nebija publiski paziņots, hercogs sacīja: "Būt kopā ar viņu bija lieliski. Bija tik patīkami viņu redzēt... viņa ir lieliskā formā!"

"Viņai vienmēr ir tik lieliska humora izjūta. Es tikai pārliecinājos, ka viņa ir aizsargāta un viņai apkārt ir pareizie cilvēki," viņš piebilda. Intervija vēlāk tiks demonstrēta ASV.

Princis Harijs un Megana, kuri nebija kopā apmeklējuši Apvienoto Karalisti kopš 2020. gada sākuma, kad atkāpās no karaliskajiem pienākumiem, Vindzorā satikuši arī princi Čārlzu.

Atgādinām, ka 37 gadus vecais princis Harijs pagājušajā mēnesī nepiedalījās sava vectēva Edinburgas hercoga piemiņas pasākumā Londonā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu