Meganas tēvs sola ierasties uz platīna jubileju un nosauc princi Hariju par idiotu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Reuters/Scanpix, Ekrānšāviņš no video, TVNET kolāža

Kā raksta Daily Mail, vismaz kāds no Mārklu ģimenes pošas uz karalienes platīna jubilejas svinībām - Meganas tēvs Tomass Mārkls ir apņēmības pilns ierasties Apvienotajā Karalistē, lai izrādītu cieņu karalienei. Papildus šiem mulsinošajiem jaunumiem Tomass publiski savu svaini nodēvējis par idiotu, kurš iet viņa meitas pavadā un nekad netapšot par vīrieti kā viņa brālis un tēvs!

Intervijā Denam Vūtonam raidījumā "GB News" 77 gadus vecais Tomass Mārkls lepni paziņojis, ka jūnijā lidos uz Londonu, lai mēģinātu satikties ar meitu Meganu, pirmo reizi satikt Hariju un mazbērnus Ārčiju un Lilibetu.

Tomass Mārkls, kurš nepiedalījās Harija un Meganas kāzās 2018. gadā, jo atveseļojās pēc sirds operācijas, intervijā saka, ka tomēr cer uzlabot attiecības ar Saseksas hercogiem.

Runājot no savām mājām Rosarito, Meksikā, Mārkls sacīja: "Es to (platīna jubileju) gaidu ar nepacietību. Izrādīšu cieņu karalienei un pārliecināšos, ka karaliene saprot, ka visa mana ģimene ciena karalieni un karalisko ģimeni. Mēs apbrīnojam karalieni."

Tālāk intervijā Tomass turpina ar vēl pārsteidzošākiem plāniem: "Es vēlētos tikties ar princi Čārlzu un pateikties viņam par to, ka viņš veda manu meitu pie altāra. Kā arī satikties un parunāt ar viņu, jo es domāju, ka mums tagad ir daudz kopīga. Ja tikšanās būtu iespējama, tas būtu lieliski!"

Mārkls intervijā arī kritizēja Hariju un Meganu par to, ka viņi, apmeklējot karalieni pirms "Invictus games", nebija līdzi paņēmuši bērnus. 

"Bērnu nepaņemšana līdzi karalienei bija kārtējā pļauka sejā," viņš sacīja.

 "Tā bija ļoti rupja un nepareiza rīcība. Tam nav nekādas jēgas...Es nezinu, vai tā ir Megana vai Harijs, bet karalienei vajadzētu būt pilnīgām tiesībām redzēt savus mazmazbērnus. Arī man vajadzētu būt tiesībām redzēt savus mazbērnus. Tātad, ja viņi ieradīsies, es ceru, ka viņi atvedīs līdzi arī bērnus."

Foto: SIPA/Scanpix

Uz jautājumu, vai viņš gaida, ka svinību laikā Saseksi būs Londonā, Mārkls sacīja: "Man rodas sajūta: ja viņi zina, ka es ieradīšos, viņi neatbrauks. Bet, ja viņi atbrauks, es labprāt sazinātos, runātu ar viņiem un mēģinātu noskaidrot, kas bija nepareizi un kā mēs varam to labot."

Mārkls arī apvainoja savu znotu par viņa nevēlēšanos doties jubilejā uz Londonu no Kalifornijas savrupmājas mājas drošības apsvērumu dēļ.

"Manuprāt, tas ir smieklīgi. Viņš zina, cik liela jums būs drošība. Šādā situācijā viņš ir pilnīgi drošs. Tāpēc es nesaprotu, jo "Invictius Games" bija vēl nedrošāka vide. [..] 

Man nav cieņas pret šo vīrieti. Es domāju, ka viņš ir idiots!"

Kad Tomasam tiek jautāts, vai Megana varētu būt iemesls, kāpēc Harijs atsvešinās no ģimenes, viņš atbild nekavējoties: "Jā! Es to jūtu."

Vēl nežēlīgākā uzbrukumā Harijam viņš piebilda:

"Viņš ir kā bērns. Viņš seko manai meitai kā mazs bērns. Viņš nav vīrietis. Jūs varat man teikt, ka viņš bija armijā, bet es tam nespēju noticēt. Es domāju, ka viņš ir sava veida āksts un vienmēr būs. Viņam ir brālis, kas ir īsts vīrietis, un viņam ir tēvs, kas ir īsts vīrietis. Bet es nedomāju, ka viņš kādreiz izaugs!"

Intervijā žurnālists atgādina, ka reiz arī bijušais ASV prezidents izteicies, ka princis Harijs iet Meganas pavadā, uz ko Tomass piebildis: "Jā, tā ir vienīgā lieta, kur es Trampam piekrītu!"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu