Dzērājšoferis sasit divus ielas malā stāvošus auto

CopyLinkedIn Draugiem X
Ceļu policijas inspektors
Ceļu policijas inspektors Foto: LETA

Pārdaugavas ielās kāds šoferis bija izbraucis tādā reibumā, ka nespēja savaldīt savu mazo Mitsubishi Colt un ietriecās divās ielas malā novietotās mašīnās, tās pamatīgi apskādējot. Vainīgais pēc negadījuma centās notikuma vietu pamest, taču atbildīgi ļaudis viņu aizturēja un sagaidīja policiju. Vairāk stāsta TV3 raidījums Degpunktā.

Rostokas ielu Pārdaugavā apkārtējo māju iedzīvotāji vakaros izmanto kā stāvvietu. Tomēr tas saistīts ar zināmiem riskiem, kā to pierādīja negadījums svētdienas naktī īsi pirms plkst. 24.00. Proti, ielas malā stāvošās mašīnas patraucēja kādam iereibušam šoferim, kad tas, traucoties lielā ātrumā Imantas virzienā, izbrauca no savas joslas un taranēja automašīnu rindu.

Trokšņa liecinieku bija daudz un viņi steidzās uz notikuma vietu. Tajā viņi sastapa gados jaunu, taču pamatīgi piedzērušos, gados jaunu vadītāju, kurš nebija smagi cietis un spēja saviem spēkiem tikt ārā no Mitsubishi auto salona. Viņš nevēlējās uzkavēties notikuma vietā, taču nekur tālu netika, jo, grādīgas dziras apreibināts, tik tikko turējās kājās.

Sadarboties ar ceļu policistiem vīrietis nevēlējās, apgalvojot, ka noticis pārpratums un likumsargi aizturējuši nepareizo cilvēku. Dzērājšoferis nenoliedza, ka auto pieder viņam, bet nevēlējās atzīties, ka sēdies pie tā stūres un izraisījis avāriju.

Cik stirpā alkohola reibumā bija autovadītājs, šobrīd nav zināms.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu