Otrdienas horoskops: 3. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 3. maijam. 

AUNS

Ir iespējas izcelties ar novatoriskām idejām un tādējādi iegūt sev kādus bonusus – labāku atalgojumu, augstāku amatu, plusus tālākai virzībai nākotnē. Dodies uz priekšu!

VĒRSIS

Vajadzētu izvērtēt sadarbības partnerus: vai esi kopā ar cilvēkiem, kuri novērtē tavu veikumu un ir gatavi strādāt komandā. Viena galva gudra, vairākas – vēl gudrākas.

DVĪŅI

Cilvēki, ar kuriem šodien kārtosi lietišķos jautājumus, vēlāk var kļūt par draugiem. Būs tā sajūta, ka esat uz viena viļņa un saprotaties no pus vārda. Ražīga sadarbība.

VĒZIS

Ja atklājas, ka kāds runā puspatiesību vai sava slinkuma dēļ kaut ko nav izdarījis līdz galam, tad ar tādu cilvēku tev nav pa ceļam. Rūpīgi izvēlies, ar ko sadarboties.

LAUVA

Šodien esi uzmanīgs izteikumos – domā kā un ko runā. Ja to ievērosi, tad labi panākumi darbā: paspīdēsi ar zināšanām, dosi vērtīgus ieteikumus, kolēģi būs pateicīgi.

JAUNAVA

Labvēlīgs laiks jaunu sadarbības partneru meklējumiem, taču ievāc informāciju un apspriedies ar zinošiem cilvēkiem. Latvija maza, un reputācija ātri kļūst zināma.

SVARI

Ja šķiet, ka kaut ko nezini, tad aši piesakies kursos vai atrodi kādu lekciju internetā. Kādam negaidot var izveidoties interesanta sadarbība ar ārzemēm.

SKORPIONS

Laba diena, lai nokārtotu darīšanas iestādēs, atrisinātu juridiskus jautājumus, rīkotu sarunas bankās. Visticamāk, tu visu sakārtosi tā, kā esi vēlējies, un būs gandarījums.

STRĒLNIEKS

Naudas tēmā jaudīga enerģija – esi modrs, jo ir iespējas palielināt ienākumus. Kādam var uzrasties interesants darba piedāvājums. Biznesa cilvēkiem iespējami jauni darbības virzieni.

MEŽĀZIS

Darbā daudz pienākumu un iespējamas neprognozējamas situācijas: priekšniecības vai pienākumu maiņa, kolēģu nesaprotama rīcība. Nogaidi līdz vēji norimst.

ŪDENSVĪRS

Tavas idejas steidz laikam pa priekšu, un nevienas zināšanas nebūs par skādi. Vari paskatīt tiešsaistes kursu piedāvājumu vai ielūkoties mācību iestāžu mājas lapās.

ZIVIS

Darbu gūzma - ja šķiet, ka pats netiec galā, droši vari vērsties pie kolēģiem vai biznesa partneriem. Līdztekus darba pienākumiem jāparūpējas arī par ģimeni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu