Apmēram tā izskatīsies Volkswagen elektriskais pikaps un SUV

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Volkswagen

Volkswagen ir oficiāli apstiprinājis iepriekš izskanējušo informāciju, ka tas gatavojas laist klajā elektrisku SUV un pikapu ar jauno zīmolu Scout. Šo produktu mērķa tirgus būs ASV.

Projekta ietvaros 2022.gada beigās tiks reģistrēts pilnīgi jauns uzņēmums Scout, kuram četru gadu laikā jāattīsta automašīnas, gan jāorganizē to ražošana. Visas operācijas tiks veiktas ASV.

"Uzņēmums, ko veidojam šogad, būs neatkarīga vienība un neatkarīgs zīmols Volkswagen grupas ietvaros, kas nozīmē, ka tam būs sava vadība. Šis lēmums atbilst koncerna jaunajam vadības modelim, kura mērķis ir uzņēmumiem rīkoties elastīgi un piekļūt tehnoloģiju platformām, lai uzlabotu vispārējo sinerģiju," norāda Volkswagen finanšu direktors Arno Anlics.

Foto: Volkswagen

Reizē ar paziņojumu par jauna zīmola izveidi koncerna preses dienests izplatīja dizaina skices, kurās SUV un pikaps attēloti profila skatā. Skicēs redzams, ka automobiļiem ir visnotaļ noteiktas, kantainas formas, kas atsauc atmiņā stūrainos 60.- 80. gadu International Harvester Scout pikapus. International Harvester pašreizējais nosaukums ir Navistar, un tas ir daļa no Volkswagen. Attiecīgi arī Scout preču zīme pieder vāciešiem. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu