Pēc aizrādījuma par skaļu mūziku Lucavsalā piekauts vecāka gadu gājuma pāris

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgā, Lucavsalā, pēc aizrādījuma par skaļu mūziku saņemšanas iepriekš sodītas personas piekāvušas vīrieti un sievieti, informēja Valsts policijā.

25.jūnijā policija saņēma informāciju no ārstniecības iestādes par to, ka piekauti divi iedzīvotāji - 64 gadus veca sieviete un viņas 56 gadus vecais vīrs.

Policija noskaidroja, ka cietušais pāris brīvdienās bija atbraucis uz savu dārza mājiņu Rīgā, Lucavsalā. Tur kaimiņi ļoti skaļi klausījušies mūziku, tāpēc viņi palūguši, lai pagriež mūziku klusāk.

Tas saniknojis kaimiņus, un sācies strīds. Pāris uz notikuma vietu izsaucis policistus. Pašvaldības policijas ierašanās brīdī iespējamie trokšņotāji jau bija nomierinājušies, un konflikts tajā brīdī tika atrisināts pārrunu ceļā.

Taču vēlāk pēc policijas aizbraukšanas divi no kaimiņos esošajiem vīriešiem kļuvuši agresīvi un atnākuši uz laulātā pāra dārza mājiņas teritoriju un uzbrukuši vīrietim, viņu sitot ar dūrēm un spārdot.

Cietušā sieva savu vīru centusies aizstāvēt, kā rezultātā agresīvie vīrieši uzbrukuši arī viņai. Rezultātā sievietei salauzts deguns, tāpat arī vīrietim salauzts deguns, kā arī vairākas ribas.

Ļaundari cietušajam arī nolaupījuši mobilo tālruni un aizbēguši.

27.jūnijā Lucavsalā policija aizturēja aizdomās turētās personas. Viens no aizdomās turētajiem bija ieslēdzies mājā un nelaida likumsargus iekšā, tāpēc policistiem nācās uzlauzt durvis. Mājā tika aizturēts 1982.gadā dzimis vīrietis.

Turpat netālu policisti aizturēja arī līdzdalībnieku - 1996.gadā dzimušu vīrieti, kurš nozieguma izdarīšanas dienā bijis ciemos šajā adresē.

Šīs personas jau iepriekš ir sodītas par huligānismu un miesas bojājumu nodarīšanu.

Policijā sākts kriminālprocess un cietušajiem ir nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze miesas bojājumu smaguma pakāpes noteikšanai.

1982.gadā dzimušajam vīrietim ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums, savukārt 1996.gadā dzimušajam vīrietim - policijas uzraudzība, aizliegums tuvoties noteiktai teritorijai un cietušajiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu