Linda Evangelista pēc piedzīvotā murga atgriežas modeles darbā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/Scanpix, TVNET kolāža

Pagājušā gada rudenī deviņdesmito gadu supermodele Linda Evangelista publiski dalījās ar savu sāpīgo pieredzi saistībā ar neveiksmīgu skaistuma procedūras veikšanu: "Esmu neatgriezeniski deformēta tauku samazināšanas procedūras negatīvo seku dēļ." Tagad ikoniskā modele dalījusies ar savu kā modeles foto no "Fendi" aksesuāru fotosesijas. Prieks, ka Linda ir atgriezusies "biznesā"!

"Es esmu palikusi, kā mediji raksta, "neatpazīstama"," viņa raksta saviem 900 000 Instagram sekotāju. Evangelista skaidro arī, ka tas bijis iemesls, kāpēc viņa pazudusi no sabiedriskās dzīves. 

 Modele iesūdzēja tiesā "Zeltiq Aesthetics Inc.", pieprasot 50 miljonu dolāru sāpju naudu, apgalvojot, ka viņa nav spējusi strādāt un atgriezties dzīvē kopš šīs procedūras, kas viņu "brutāli sakropļoja".  Tiesvedība turpinās, taču supermodele saka, ka viņai joprojām ir grūti aprast ar savu ķermeni. "Es neskatos spogulī," viņa piebilst. "Tas vairs neizskatās pēc manis."

Tagad Linda iepriecinājusi savus fanus ar foto, kurā redzama reklamējam pasaulē pazīstamā zīmola "Fendi" somiņas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Deviņdesmitajos gados Evangelista ieguva slavu kā viena no supermodelēm, kas redzama augstākās modes skatēs visā pasaulē un uz populārā modes žurnāla "Vogue" vāka.

Viņa parādījās arī slavenajā Džordža Maikla mūzikas videoklipā līdzās Naomi Kempbelai un Sindijai Kraufordei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu