No rotaļu auto līdz biznesam - FirstAuto

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

FirstAuto 5 gadu laikā ir kļuvis par vienu no vadošajiem mazlietotu BMW auto tirgotājiem Latvijā un ir starp 5% uzņēmumu, kurš kvalificējās kā “Stiprākais Latvijā”.

Vairumam no mums ir bijusi pieredze jauna vai lietota auto iegādē. „Mēs esam šeit, lai paceltu lietotu auto pārdošanas praksi augstākā līmenī. Uzskatām, ka auto iegādei ir jābūt notikumam, kas rada pozitīvas emocijas. Vislielākais gandarījums par ieguldīto enerģiju un attieksmi ir klientu smaids un motivējošas atsauksmes,” – stāsta uzņēmuma vadītājs.

FirstAuto piedāvā plaši pazīstamu marku un modeļu automašīnas – BMW, Audi, Volvo. Ir iespēja iegādāties arī elektroautomobiļus. Piedāvājuma klāstā ir līdz 80 automašīnām, 90% no tām ir BMW. Tirdzniecības vietā ir pieejami dažādi aprīkoti auto - sākot no standarta līdz pat individuāli aprīkotiem.

FirstAuto atrodas Tukumā, Zemītes ielā 8A. Iepazīties ar automašīnu klāstu var uzņēmuma mājaslapā firstauto.lv.

Uzņēmums ir ieviesis jaunus pakalpojumus – AUTO NO IZSOLES UN PASŪTĪT AUTO.

Izmantojot pakalpojumu AUTO NO IZSOLES iespējams izvēlēties un pasūtīt automašīnu Eiropas izsoļu platformās. FirstAuto nodrošinās automašīnas iegādi no pārbaudītiem sadarbības partneriem tiešsaites izsolē un organizēs automašīnas transportēšanu uz Latviju.

Izmantojot pakalpojumu PASŪTĪT AUTO iespējams pastāstīt par vēlamajiem automašīnas iegādes kritērijiem, komplektāciju, marku, modeli. FirstAuto piemeklēs piemērotāko automašīnu, atbilstoši klienta vēlmēm un vajadzībām.

Seko līdzi informācijai mūsu Facebook un Instagram kontos, kur publicēsim katras dienas aktuālo piedāvājumu!

Ja jūs interesē automašīnas iegāde, lūdzu zvaniet/rakstiet mums:

Mūsu mājas lapa: https://firstauto.lv/

Mūsu e-pasts: info@firstauto.lv

Mūsu tālrunis: +371 25776665

Mēs vienmēr esam atvērti saziņai un ar prieku atbildēsim uz visiem jūsu jautājumiem!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu