Trešdienas horoskops: 31. augusts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 31. augustam.

AUNS

Šodien var gribēties mazliet paslinkot, taču labāk nevajag. Svarīgus pienākumus uzticot citiem, var nākties labot viņu kļūdas. Ja kaut ko nezini – mācies.

VĒRSIS

Būsi par sevi pārliecināts un spēsi dot arī padomus kolēģiem. Svarīgās lietās vislabākā pieeja: pats visu zini, pats dari un pats arī par paveikto atbildi.

DVĪŅI

Iespējams, jāmaina profesionālā vide un jāizraujas no rutīnas – ieskaties, kas labs darba sludinājumos. Privātajā dzīvē vakarā pozitīvi notikumi, un kaislības kā seriālos.

VĒZIS

Darbā vai biznesā panākumi gaidāmi tad, ja būsi atvērts jauniem piedāvājumiem, būsi gatavs mācīties ko jaunu, izkāpt no savas komforta zonas un mazliet riskēt.

LAUVA

Ir pārliecība, ka pats zini, ko dari, tomēr der arī ieklausīties kolēģu viedoklī. Naudas tēriņos ievēro mērenību, un īpaši uzmanīgs esi, iepērkoties internetā, jo virtuālā nauda tērējas ātrāk.

JAUNAVA

Darbā jābūt precīzam un nav vēlamas dažādas improvizācijas pēc savas iniciatīvas. Var gadīties kļūmes, kas vēlāk jālabo. Neiesaisties situācijās, kur citi skaidro attiecības.

SVARI

Labs laiks lietišķo kontaktu veidošanai, darījumu apspriešanai un arī peļņai. Tā gan nenāks nedz ātri, nedz viegli, taču vajag likt pamatus pelnošiem projektiem nākotnē.

SKORPIONS

Profesionālajā jomā tu esi autoritāte, tāpēc ļoti kārosies pierādīt savu taisnību un apstrīdēt atšķirīgus viedokļus. Bet vai vajag? Enerģija iztērēsies, bet gandarījuma sajūtas nebūs.

STRĒLNIEKS

Būsi rosīgs un pamanīsies darīt vairākus darbus vienlaikus: rakstīt īsziņas, spiest datora taustiņus un dot citiem kolēģiem vērtīgus padomus. Esi uzmanīgs un nepieļauj kļūmes.

MEŽĀZIS

Vajag jaunas zināšanas, jāapgūst tehnoloģijas un jābūt gatavam kaut ko mainīt. Stabilitāti mīlošajam Mežāzim tas nebūs viegli, bet ir vērts pacensties. Nenožēlosi!

ŪDENSVĪRS

Darbus vajag sadalīt godīgi. Lai nesanāk tā, ka kolēģi jau devušies mājās, bet tu tikai strādā un strādā. Bet, ja strādā – tad nekautrējies runāt par papildus samaksu.

ZIVIS

Būsi noskaņots apcerīgi un gremdēsies pārdomās par to, kas paveikts un ko vēl vajadzētu ar steigu izdarīt. Vakarā dari to, kas vairo optimismu un dzīvesprieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu