Lielbritānijā TV spēlē iespējams laimēt rēķinu apmaksu

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Inflācija turpina pieaugt, un tas rada pārmaiņas katra cilvēka dzīvē. Pārmaiņas skārušas arī televīzijas spēles. Piemēram, Lielbritānijas televīzijas spēlē “This Morning” uz laimes rata iespējams laimēt ne tikai naudu, bet arī rēķinu apmaksu, vēsta ārvalstu mediji.

“This Morning” laimes rats ir radījis daudz reakcijas sociālajos tīklos. Kāds cilvēks sociālajā tīklā “Twitter” rakstīja, ka “enerģijas rēķinu apmaksa kā laimests uz laimes rata ir sirreāls un skumjš mūsdienu sabiedrības spogulis. Kā mēs tik tālu nonācām? Trakums.”

5. septembra raidījumā piedāvāti laimesti 3000, 1000 sterliņu mārciņu apmērā un četru mēnešu elektrības rēķinu apmaksa.

Video, ko mikroblogošanas vietnē "Twitter" ievietojis TV raidījumu kritiķis Skots Braiens, dzirdams, kā kāds iedzīvotājs sacījis, ka viņa raizes par rēķiniem ir ļoti lielas, tāpēc nolēmis piedalīties loterijā. Sev par atvieglojumu konkursa dalībnieks ieguva balvā rēķinu nomaksu.

Vīrietis sacīja, ka enerģijas rēķini “pilnībā nogalina viņa finanses”, un iegūto balvu viņš nosaucis par lielu atvieglojumu.

Tiek norādīts, ka iespēja saņemt četrus mēnešus apmaksātus enerģijas rēķinus ir daudz vērtīgāka nekā 3000 mārciņu vērtā naudas balva. Tāpat Lielbritānijā izskanējuši brīdinājumi: ja valdība neīstenos atbalsta pasākumus, tūkstošiem cilvēku gaidāmajā ziemā nebūs iespējas samaksāt milzīgos rēķinus.

“BigIssue.com” vēsta, ka pirms gada šajā pašā spēlē bija iespējams laimēt tās pašas naudas balvas, kā arī ceļojumu. Taču tagad ceļojumu nomainījuši rēķini par enerģiju.

Raidījuma "This Morning" veidotāji, raidorganizācija ITV, nav komentējusi šī raidījuma translēšanas iemeslus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu