Tirdzniecības centrs "Spice" maina darba laiku

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Līdz ar 12. septembri tirdzniecības centrs ”Spice” pieņēmis lēmumu samazināt veikala darba laiku par vienu stundu. Turpmāk tirdzniecības centrs būs pieejams apmeklētājiem no plkst.10.00 līdz 21.00.

Tirdzniecības centra administrācija norāda, ka izmaiņas darba laikā attiecas tikai uz tirdzniecības centru “Spice”.

Tirdzniecības centrs “Spice Home” saglabās ierasto darba laiku, proti, apmeklētājiem tas būs pieejams darba dienās un sestdienās no 10.00 līdz 21.00, savukārt svētdienās no 10.00 līdz 20.00.

Tāpat savu darba laiku nemainīgu saglabās pārtikas veikals “Rimi Hypermarket”, kas turpinās darbu katru dienu no 08.00 līdz 23.00.

“Lēmumu mainīt tirdzniecības centra “Spice” darba laiku pamudināja gan nomnieku izrādītā iniciatīva, gan šā brīža energoresursu cenu kāpums. Elektroenerģijas taupībai uzmanību vērsām jau vasarā, kad samazinājām gaisa kondicionēšanas sistēmu darbību, savukārt ziemā resursu taupības nolūkos plānots tirdzniecības centrā pēc nepieciešamības regulēt apgaismojumu, un vēlajās nakts stundās tiks būtiski samazināts eksterjera apgaismojums,” informē tirdzniecības centru “Spice” un “Spice Home” vadītāja Iveta Priedīte.

Turpretim gāzes taupības nolūkos gada aukstajos mēnešos plānots par dažiem grādiem samazināt vidējo gaisa temperatūru, kā tirdzniecības centrā “Spice”, tā arī “Spice Home”. Tāpat šobrīd abos tirdzniecības centros tiek veikta gāzes katlu un to degļu nomaiņa, kas ļaus samazināt gāzes patēriņu par aptuveni 10%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu