Prinča Endrū publiskā pazemošana. "Endrū, tu esi slims vecis!"

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix, Ekrānšāviņš no video

Kad karaliskā ģimene Edinburgā soļoja aiz karalienes Elizabetes II bēru korteža, tika piedzīvots kāds ļoti nepatīkams brīdis.

Elizabetes II zārks bērnu pavadībā vakar tika aizvests uz Svētā Džailsa katedrāli.

Aiz katafalka svinīgi gāja karalis Čārlzs III, princese Anna, prinči Endrū un Edvards.

Lēni virzoties pa Karalisko jūdzi Edinburgā, visus pārsteidza kāda jauna vīrieša balss, kliedzot Jorkas hercogam: "Endrū, tu esi slims vecis!" 

Sociālajos medijos ievietotajos video kadros redzams, kā sašutušie sērotāji mēģina sagūstīt protestētāju un nodot policijas rokās.

"Sargi viņu nogāza zemē, pirms aizvilka prom no metāla barjerām," stāsta aculiecinieks.

Kopš skandāla Jorkas hercogs, karalienes jaunākais dēls Endrū ir maz uzstājies publiski, taču viņš būs klāt visos pasākumos sēru laikā.

Princis Endrū bija iesūdzēts ASV tiesā par nepilngadīgas amerikānietes seksuālu izmantošanu. Prasību tiesā iesniegusi Virdžīnija Džufre, apgalvojot, ka skandalozais nelaiķa finansists Džefrijs Epšteins viņu kā nepilngadīgo esot "aizdevis" dažādiem cilvēkiem seksuālām attiecībām, tostarp princim Endrū. Džufre apgalvoja, ka viņai bijušas seksuālas attiecības ar Endrū 2001.gadā Londonā. Tolaik viņai bija 17 gadi, un saskaņā ar ASV likumiem viņa bija nepilngadīga.

Endrū ir kategoriski noliedzis, ka viņam būtu bijis sekss ar Džufri, un apgalvojis, ka viņš pat neatceras tikšanos ar šo sievieti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu