Trešdienas horoskops: 5. oktobris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 5. oktobrim.

AUNS

Koncentrē spēkus darbam, jo ir labas iespējas izvirzīties un parādīt savu profesionālo varēšanu. Taču skaties, lai tavs veikums tiek arī adekvāti novērtēts naudas izteiksmē.

VĒRSIS

Ja darbā nāk kādas pārmaiņas vai rodas jauni pienākumi, uztver to mierīgi. Strīdi ar priekšniecību nebūs diez cik auglīgi. Labāk visu izdarīt pēc labākās sirdsapziņas, rūpīgi un atbildīgi.

DVĪŅI

Vajadzētu pievērsties karjerai vai privātajam biznesam. Ar radošu pieeju gūsi panākumus. Varbūt satiksi jaunus sadarbības partnerus vai saņemsi interesantu darba piedāvājumu.

VĒZIS

Interese par mācībām un redzesloka paplašināšanu. Ķeries pie grāmatām, dodies uz bibliotēku, sērfo internetā. Viss, ko uzzināsi, jau pavisam drīz izrādīsies noderīgs.

LAUVA

Daudz pienākumu, tāpēc rūpīgi jāplāno laiks. Darbā paplašināšanās plāni, jaunas ieceres un iespējas. Jāatrota piedurknes un jāķeras pie darba!

JAUNAVA

Darbā pārāk nenopūlies, jo kaut kas var bremzēties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Iespējamas kļūdas un neskaidrības, esi precīzs un visu, kas svarīgs, pārbaudi vairākkārt.

SVARI

No tevis staros pozitīva enerģija, kas iedvesmos citus. Neļauj, lai kāds sabojā omu un turies tālāk no nīgri noskaņotiem vai kašķīgiem ļautiņiem.

SKORPIONS

Veiksies darījumu sarunās un varbūt iegūsi arī jaunus draugus. Lietišķās attiecības ar draudzību gan nevajadzētu jaukt, jo tad iespējami pārpratumi un neskaidrības.

STRĒLNIEKS

Darbā daudz kas ies no rokas un gaidāmi panākumi, taču jābūt apdomīgam naudas lietās. Nav vēlams aizdot un aizņemties. Vakarā sirsnīgas sarunas ģimenes lokā.

MEŽĀZIS

Esi uzmanīgs naudas lietās, labāk iekrāt nevis tērēt. Ir vērts apspriest algas pielikumu vai pievērsties savam biznesam. Ja kāds lūdz padomu, dalies ar savu pieredzi.

ŪDENSVĪRS

Daudz emociju, un mainīga jūtu gamma. Turies tālāk no pesimistiski tendētiem cilvēkiem, kas par visu čīkst un žēlojas. Šis noskaņojums ātri var pielipt.

ZIVIS

Būsi līdz matu galiņiem iekšā darbā, un ir labas iespējas izvirzīties, gūt panākumus un pavairot ienākumus. Tikai sargies no pārslodzes un neuzņemies pārāk daudz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu