Svētdienas horoskops: 23. oktobris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops svētdienai, 30. oktobrim.

AUNS

Šodien jāgūst enerģijas lādiņš, lai spēks jaunajai nedēļai. Dodies izbraucienā vai saorganizē ar draugiem kādu sportisku pasākumu brīvā dabā. Paliekot mājās, var sākties ķīvēšanās.

VĒRSIS

Rūpes par mājas saimniecību un svarīgas attiecības ar tuviniekiem. Ģimenes cilvēkiem vairāk jāpaļaujas uz otro pusīti, bet brīvajiem ļaudīm sirds jāatver emocijām, kas sildīs un iedvesmos.

DVĪŅI

Kurš gan svētdienā guļ līdz pusdienas laikam? Tie noteikti nav Dvīņi. Tev dienas plāns gatavs jau no agra rīta – jāpasporto, jāpavingro, jāpiezvana draugiem, jāpārbauda, kā bērni mājas darbus izpildījuši.

VĒZIS

Spodrības diena. Ieviesīsi kārtību, sākot no drēbju skapjiem un grāmatu plauktiem un beidzot ar datora darbvirsmu. Rokas strādā, prāts atpūšas, bet pie durvīm jau drūzmējas nākamās nedēļas darbi.

LAUVA

Jāpievēršas attiecību tēmai. Ja tev ir otrā pusīte, tad dodieties nelielā ceļojumā un izbaudiet mīļus brīžus divvientulībā. Ja esi brīvs, tad kāda tikšanās var likt sirdij iekvēloties kā oglītei.

JAUNAVA

Gribētos parosīties mājas saimniecībā, bet vai vajag? Labāk velti laiku saviem mīļajiem, no sirds izrunājoties par to, kas svarīgs: par darbu, biznesa plāniem, par mājokļa pārkārtošanu.

SVARI

Pozitīvas emocijas no komunikācijas ar radiem un draugiem. Sarīko rudens talku un pēc tam dārza svētkus, vai spodrības dienu mājoklī ar saviesīgu pasēdēšanu noslēgumā. Tikai ar izdevumiem nepārspīlē.

SKORPIONS

Izbaudi šo dienu, darot to, kas sagādā prieku. Ikdienišķie saimniecības darbi var pagaidīt. Aizbrauc pie dabas vai dodies garākā pastaigā, lai izbaudītu, kā smaržo rudens pirms ziemas sastinguma.

STRĒLNIEKS

Palēnām sāksi plānot jaunās nedēļas darbus, bet ap sirdi nemierīgi. Attiecību tēmā iespējami jauni pavērsieni. Tikai bez apdoma avantūrās nemeties, var apdedzināties.

MEŽĀZIS

Privātajā dzīvē daudz emociju – acīs koķetas dzirkstelītes, kas kādā sirdī uzšķiļ kaislību liesmu. Jātiek skaidrībā pašam ar sevi: ko vēlies no attiecībām, un ko vari sniegt otram.

ŪDENSVĪRS

Svarīga attiecību tēma. Ja sakrājušies neizrunāti jautājumi, tad atrodi laiku sarunai ar savu mīļoto. Savukārt brīvajiem ļaudīm pret jaunu iepazīšanos vajadzētu izturēties rezervēti. Varbūt viss nav tā, kā izskatās.

ZIVIS

Tava sirds ir dāsna cilvēkiem, ko uzskati par savējiem. Iepriecinu viņus ar saviesīgu pasākumu – branču, pusdienām vai vakariņām. Būs omulīgi, jautri un iedvesmojoši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu